Hmmm... ale mimo wszystko ciekawe dlaczego zawiesili ci chwilowo usluge...
ja Gmail uzywam od samego poczatku jego istnienia i nigdy nie mialam takiego problemu...a ostatnio to w sumie poczte z gmaila odczytuje poprzez mojego glownego maila na home.pl, albo przez iPhone i konto nadal dziala.
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Mnie dziś wylogował gmail, więc może im się cosik popitolilo w trakcie wgrywania zmian (zmiana wyglądu kalendarza była) i Ciebie Heidhr przypadkiem przyblokowali.
_________________ CHLEBA I PRACY DLA WSZYSTKICH!!! SALAMI DLA WYBRANYCH!!!
heidhr, może w nocy robią jakieś "przemeblowania", Ty siedzisz, wtryniasz im się, więc muszą konto zablokować, a potem się dzieją takie hocki klocki?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ja mam na GMailu bardzo prywatne konto, nie mogłam założyć oficjalnego z racji braku możliwych adresów będących kombinacją imienia i nazwiska. Założyłam na Yahoo, jest w porządku, nie narzekam - żadnych problemów nie było jak dotąd.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
A ja wlasnie gmaila mam jako najbardziej profesjonalne..
Nigdy nie mialam z nim problemow... no i gmail nie przsyla reklam co dla mnie ejst wazne bo fakt ze onet czy o2 zawalaja mi maile jakimis pierdolami to mnie do szalu doprowadza.
O, to to, jak dotąd żadnego spamu nie uświadczyłam na Yahoo.
Ale dziwna sprawa, Hei, mi też nigdy nic takiego na GMailu się nie stało, a używam już ładnych parę lat.
Swoją drogą, wkurza mnie ten ich kalendarz, mają tam jakiś bug i nie mogę usunąć kilku osób, którym kiedyś udostępniałam ten kalendarz. Resztę usunęłam bez problemu, a ta upierdliwa trójka po każdym usunięciu wraca.
Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 21:12
no ja też używam ich od lat, od 4 na pewno.
pierwszą taką akcję mi zrobili 3 lipca, drugi raz - dziś.
a naiwnie zostałam przy tym adresie, no bo "na pewno drugi raz mi tak nie zrobią"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum