Witam!
mam nadzieje ze wkoncu ktos mi udzieli konkretnej odpowiedzi bo do tej pory nikt nie wiem co to jest,a mianowicie,oko³o rok -dwa(nie pamietam za bardzo)pojawi³y mi sie dziurki na policzkach takie ukucia od ig³y takie ubytki ma³e w barku skóry Nikt nie wiem co to jest napewno to nie sa rozszerzone pory bo mam cere such± i po tradziku tez nie bo nie mia³am na policzkach.Mam zamiar przejsc sie do kosmetyczki na zabieg ale czy wart?a moze to bedzie rzucenie pieniedzy w b³oto??czy ktos wie od czego to moze jest???
Pomo¿cie
masz to ponad rok i nie skonsultowa³a¶ z dermatologiem ani z kosmetyczk±?
w jaki sposob na forum may zgadn±c, nawet nie widz±c? mzoe zorb jakie¶ zdjêcie.
ale tak czy inaczej - jak Ciê to niepokoi to wybierz siê do dermatologa.
i nie wiem jaki zabieg masz na mysli.
napewno to nie sa rozszerzone pory bo mam cere such±
Pory nie maj± nic do sucho¶ci cery, ja mam cerê such±, ale pory mam rozszerzone, taka moja uroda. Mo¿e wybierz siê po prostu do kosmetyczki czy dermatologa i spytaj, co to jest, bo tak z opowie¶ci nie da siê nic wywnioskowaæ, a profesjonalista na pewno udzieli w³a¶ciwej odpowiedzi i wymy¶li sposób na pozbycie siê tego (je¶li siê da).
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by³am u dermatolga rok temu jak mia³am z 3 dziurki ale ten powiedzia³ ze mam isc z takim czyms do kosmetyczki i nic wiecej .w aptece pani powiedzia³a ze to nie sa rozszezone pory tak samo w drogeriach,ale terza zauwazy³am ze tego mi przybywa ;((( a jak tu wstaic zdjecie?
[ Dodano: Pon 30 Sty, 2012 14:48 ]
o takie dziurki mi chodzi
Id¼ do innego dermatologa. Pani w drogerii nie jest chyba najlepsz± osob± do wystawiania diagnozy nt. problemów skórnych... My tutaj te¿ za bardzo nie mamy jak pomóc.
wygladaj± jak dziurki/blizny po pryszczach.
a w nich w ¶rodku nie ma w±grów?
moim zdaniem koniecznie udaj siê do kosmetyczki, zobaczy to z bliska, zobaczy czy w ¶rodku nie czai siê jaki¶ w±gier czy co¶ w tym stylu i zaproponuje jaki¶ zabieg.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum