Wiek: 26 Dołączyła: 27 Kwi 2005 Posty: 415 Skąd: Stu milowy las
Wysłany: Sob 18 Lis, 2006 10:15
m-s napisał/a:
. A jak tam mieszkanko się miewa?
ktos chce zarobić mocno w czape
leży i kwiczy... musimy dokladnie przemyśleć koncepcje a nie mamy na to zupełnie czasu, może dziś uda się cos pokombinować, najgorsze jest to że musimy się zdecydować na jakąś koncepcję kolorystyczną, która musi być dość jasna, ale nie może być biała...
_________________ Absterget Deus omnem lacrimam ab oculis eorum - i otrze Bóg wszelką łzę z ich oczu!
Ja mam cały dom w granacie (oczywiście oprócz sypialni rodziców, która jest beżowo-brzoskwiniowa i nowo zrobionej kuchni, której nie dałam zrobić w ciemnych barwach - calvados i jasny buk). Nie polecam tego rozwiązania, jest dość ciemno i ponuro. Ładnie wygląda połączenie bieli z beżami, ale efekt jest nieco chłodny. Beże to chyba w ogóle dobry pomysł.
Jestem pewna że wpadniecie na jakieś genialne pomysły . I ostatecznie nie dostanę po łbie .
Ostatnio zmieniony przez m-s Sob 18 Lis, 2006 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Dirty [Usunięty]
Wysłany: Sob 18 Lis, 2006 19:46
a ja mam w pokoju na taki zielony, mloda jasna zielen, a siorka ma oliwkowy zielony. fajnie to wyglada poza tym kocham zielony kolor. rodzice maja taki brzoskwiniowy.
sweet_girl [Usunięty]
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 11:22
ja bym chciała jakis taki cieplutki, jasny kolorek,a mam zimny niebieki w moim pokoju (nie wiem co mnie naszło)w innych juz ok...
kkatarina [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006 10:02
polecam beże
my zrobilismy sobie kuchnie i salon w beżu
cieplutki i jasny kolorek
moim zdaniem fajnie wyglada
sypialnie mamy groszkową--troszke chłodny ten kolor wyszedł
przedpokoj brzoskwinia
jeden pokoj przeznaczony dla dzidzi na cytrynke
reszta biała
balam sie troche jak wyjda te kolory ,ale nawet mi sie podoba
Racja, beże i kolory 'piaskowe' są rewelacyjne. Nie przyciemniają tak pokoju jak inne kolory, nie zniekształcają barw światła, a nadają taki przyjemny, ciepły, 'domowy' klimat..
sweet_girl napisał/a:
mam zimny niebieki w moim pokoju
Ja też taki kiedyś miałam i to był najgorszy pomysł mojego życia.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ja taki mam do teraz . Mam ciemnogranatowe meble i kiedyś miałam białe tapety, dawno temu zmieniłam na takie słoneczne. Teraz na wiosnę mam remont i planuję kompletny saigon .
Naprawdę, wszelkie niebieskości nie są najlepszym pomysłem. Chyba że jako akcent.
Ja też taki kiedyś miałam i to był najgorszy pomysł mojego życia.
Widze ,że nie jestem sama
Mam najbardziej zimny niebieski jaki chyba istnieje. Rzygam juz tym kolorem, wprawdzie wnioslam pare innych cieplych kolorow np. kremowe zaslony, meble zeby bylo cieplej, pare mocnych kolorow zeby jakis ozywic tutaj klimat ale i tak ten niebieski mnie dobija
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
ja mam zieleń ale nie zimna tylko ciepła i a'la metoda przecierki ( typ malowania ) u mnie tapeta z odrobina beżu lubie ten kolor
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum