bralam tabletki antykoncepcyjne w przerwie 7 dniowej kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale po 2 dniach dostalam okres ale takie male plamienia trwalo to 3 dni i teraz nie zaczelam brac nowego opakowania i bobolewa mnie brzuch dolem i martwi mnie ten okres maly piszcie proszez gory dziekuje
no teoretycznie jakaś tam szansa na ciążę jest, bo nie zaczęłaś nowego opakowania...
[ Dodano: Sob 08 Mar, 2008 12:37 ]
p.s. używaj znaków interpunkcyjnych, bo koszmarnie się czyta twoją wypowiedź i trzeba się wysilić, zeby jej sens załapać
dziewczyno! To forum ma pewne zasady - m.in. jeśli moderator cię prosi o pisanie z użyciem znaków interpunkcyjnych, to należy sie do tego zastosować. Albo... iść sobie na inne forum.
[ Dodano: Sob 08 Mar, 2008 12:48 ]
poza tym, jak wchodzisz na chwilkę do kogoś do domu (np tylko pożyczyć szklankę cukru), to też włazisz w zabłoconych buciorach, bo pzrecież ty tylko na chwilkę?
przeczytaj ulotkę. Skoro miałaś brać w środę a dziś jest piątek to trochę za późno. Antykoncepcja nie została zachowana. Możesz, ale nie musisz być w ciąży.
_________________ Kiedy odejdę zostaniesz sam, sam jak ja gdy jeszcze byłam. A.Kobiec
anetka22 [Usunięty]
Wysłany: Sob 08 Mar, 2008 13:16
Dziekuje za odpowiedz. A to plamienie co mialam,nie gwarantuje ze nie bede w ciacy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum