Jak ja się dzisiaj rano wystraszyłam ;( Wstaję, a tu pod paznokciem w dużym palcu u stopy krew! Mało się z nerwów nie porzygałam... Mam obsesję na punkcie stóp, boję się stopy cukrzycowej, powikłań, już miałam normalnie wizję amputacji albo ściągania paznokcia albo co... Ale nie miałam żadnej świeżej krwi, żadnej ropy nic, więc na spokojnie po kilku godzinach pomyślałam, że albo po prostu zahaczyłam paznokciem i mi się skórka naderwała albo męża podrapałam w nocy xD Ale w razie 'w' moczę palucha w wodzie z białym jeleniem i posmaruję Tribiotikiem, a jak coś jeszcze się będzie działo to do lekarza.
Edit: wymoczyłam i mo ropa z krwią poszła, eheheeee
freyah, wszystko będzie dobrze, ale idź profilaktycznie do lekarza i mu pokaż nogę plus opowiedz co i jak. Nie ma w ogóle jakiegoś profilaktycznego programu ochronnego z tą stopą cukrzycową?
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
karolka, taaa program ochronny... Idę do diabetologa to mi się nawet nie zapyta czy ze stopami wszystko ok... Do poradni stopy cukrzycowej to wezmą dopiero jak się zaczyna coś babrać
Jaka jestem głupia, od jakiegoś roku próbuję zmienić moją mega gównianą pracę na jkąś inną. Dziś dostałam propozycję pracy na kierowniczym stanowisku i co? Boję się i zastanawiam nad przyjęciem oferty.......
Wiek: 18 Dołączyła: 23 Maj 2011 Posty: 232 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012 21:50
freyah, nie panikuj, tylko idź do lekarza... oni mają większą wiedzę... jak będziesz się tak denerwować to sobie 10 nowych chorób znajdziesz... i nie szukaj nic w googlach po objawach, bo ja sobie raz raka wyczytałam i ryczałam przez kilka godzin będzie dobrze!
desiree, nie szukam nic, w dupie mam, i tak już musiałam se piksa na uspokojenie wziąć, bo bym wcale nie usnęła. Jutro do gina dzwonie i się umawiam na wizytę
freyah, na spokojnie idź się przebadaj - samobadanie piersi tez musi być w odpowiednim dniu cyklu. Spokojnie - nie panikuj Do lekarza i nie daj się spławić! i Daj nam znać ! ŚCISKAMY!
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum