Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro 07 Lis, 2007 00:56
maski i maseczki
większość zabiegów kosmetycznych jest mi stanwoczo obcych, ale maseczki uwielbiam a że mam cerę mieszaną z problemami to cera cieszy się z mojego hobby
jakie maseczki polecacie?
hei, a probowalaś kupić w aptece po prostu maseczke z zielonej glinki - sypki proszek, ok 5zł - rozrabiasz gen. z woda. Wiesz przynajmniej, że kładziesz glinkę na twarz i stanowi ona 100% tego, anie 10 %.
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
hei, a probowalaś kupić w aptece po prostu maseczke z zielonej glinki - sypki proszek, ok 5zł - rozrabiasz gen. z woda. Wiesz przynajmniej, że kładziesz glinkę na twarz i stanowi ona 100% tego, anie 10 %.
to na pewno skuteczniejsze niz te wszystkie wyzej produkty z jakimś tam ułamkiem glinki
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro 07 Lis, 2007 01:23
kupowałam kiedyś, ale mniej zabawy z tego miałam...
wybierając produkt, nie kieruję tylko skutecznością, ale też całym marketingiem!
choć faktycznie może jak będę teraz tabletki kupować, to poproszę o glinkę, tak w ramach odmiany.
co do glinkowych maseczek, na wizażu dziewczyny zachwycają się tą:
http://www.wizaz.pl/kosme...hp?produkt=8878
jej główną wadą dla jest to, że na jedno użycie dla mnie jest jej dużo za dużo, a szybko wysycha i ciężko namoczyć, żeby miała pierwotną konsystencję.
wybierając produkt, nie kieruję tylko skutecznością, ale też całym marketingiem!
przynajmniej się przyznajesz
ja skutecznością, a nie nabijaniem forsy firmom.
Jak chcesz się pobawić maseczkami, to z nawilżającymi, fajnie ujędrniającymi - ja tak np. robie. Jeżeli chodzi o problemy z cerą to stawiałabym na skuteczność czyli np.
http://www.naturella.com....products_id/612
Ta dermaglin jest dobra, zawiera w zasadzie dużo glinki, dodatkami to niby tylko aloes i owies, a te wady, o których piszesz to cecha charakterystyczna dla glinki zielonej
Jeśli kupisz, tą o której ja wspominałam wyzej, to sama decydujesz, ile jej przygotowujesz
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
jak dla mnie super, skóra jest gładka i nie blyszczy sie.
polecam
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
_________________ What would you do if you were not afraid?
irie [Usunięty]
Wysłany: Pon 19 Lis, 2007 19:54
fajne sa z avonu z seri planet spa. mam rozgrzewajaca z seri ,,piaski arizony" i wygladzajacą z ryzem i sake. ogolnie tez bardzo lubie maseczki. taki relaksujacy rytual a na dodatek pozyteczny:)
ja juz w zyciu nie naloze chyba maski na ryjek
ostatnio jak zarucilam jakas tam z rossmana i trzymalam ja z 10 minut to po sciaganiu o malo co nie zjechalam na zawal
skora byla cala czerwona, jakby spalona, opazona czy cos w tym rodzaju
zastanawiam sie wogole czy cos z ta moja skora jest nie tak
jakas dziwna mi sie robic zaczyna
_________________ Czas ucieka, kiedy go nie pilnujesz [P.Coelho]
kkatarina [Usunięty]
Wysłany: Wto 20 Lis, 2007 20:25
ja lubie maseczki nawilzające i oczyszczające Nivea i Garniera
Wysłany: Wto 20 Lis, 2007 20:43
heidhr napisał/a:
irie napisał/a:
wygladzajacą z ryzem i sake
hm... ona jest do cery problematycznej?
producent nic nie pisze na ten temat ale
jest typu peel off czyli dosc dobrze oczyszcza. ogolnie jest taka fajan gladka i nawilzona buzia po niej. ja ma cere mieszana czasami z niedoskonalosciami i mi dobrze sluzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum