Szukam łóżka, a właściwie samej ramy ozdobnej, materac mam
http://www.ikea.com/pl/pl...oducts/10073977 coś takiego, tylko , że powiedzcie mi...wygodne to jest? Ewentualnie mogłabym starą kupić, a potem sobie odmalować, no problem tylko powiedzcie mi gdzie mogłabym w ogóle szukać?
I następne pytanie czy da się coś takiego złożyć żeby przewieźć czy trzeba w całości?
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
w ikei na pewno są składane w pudła, masz o tym nawet na tej stronie info.
zresztą takie łózka zazwyczaj sie skręca.
jesli chcesz stare o w komisach meblowych albo w niecie mozna szukac,
ale wydaje mi sie, ze ikea najtaniej wyjdzie.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
ikea, jysk... poszukalabym w takich sieciowkach.
ewentualnie mozna zlecic komus zrobienie (pamietam, ze gdy ja kupowalam lozko i zadne ramy mi nie siadały, to rozwazalismy to z rodzicami), ale cena moze zabic.
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Poszukuję regału/półki z szufladami mi do łazienki.
Coś w ten deseń :
lub
Z jednym zastrzeżeniem - przystępna cena!
Te, które znalazłam, zaczynają się od 100zł, a na to mnie niestety nie stać..
Nie musi być jakaś super okazała, z metalowymi elementami itp. - niech będzie nawet cała z plastiku, skromna.
Nie wiecie gdzie coś takiego znajdę?
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 370 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 14:23
w Ikei to na pewno od 100 zł będą, misia
Tez polecam w super/hipermarketach popatrzec. moja kumpela ze studiow kupila taka plastikowa komódke wlasnie i sama dokupila do tego takie plastikowe koszyczki. koszt tez ok 50 zł, a wyglada rewelacja
Aguu, o coś takiego mi właśnie chodzi
http://www.allegro.pl/ite..._szafa_h19.html to jest nawet ciekawe
prawdopodobnie tam gdzie będę mieszkać będzie tylko jakaś kanapa i stolik więc jakimś tanim kosztem chcę wykombinować jakby można było ciuchy przechowywać
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
szukam jakiegos materaca, ktore mogloby mi posluzyc za lozko. moglybyscie cos polecic? oczywiscie, najlepiej, zeby nie bylo drogie. z czego powinny byc wykonane i gdzie ich szukac?
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum