no i moje n-te pytanie. wybaczcie, ale chyba tylko tutaj mogę liczyć na rzetelną odpowiedź
chodzi mi o to, że po Mercilonie mam straszny wysyp krostek na twarzy. biorę 3 opakowanie i to wciąż się utrzymuje. stąd moje pytanie czy zmiana tabletek zlikwiduje te pryszcze? czy mimo zmiany tabletek znikną dopiero po leczeniu dermatologicznym?
Natasza, zmiana tabletek nie gwarantuje Ci tego, że Twoje problemy z cerą się skończą. Ale jest to możliwe. Przeczekaj do końca 3. opakowania i najwyżej poprosisz ginekologa o zmianę.
a robilyscie cos kiedys zeby przyspieszyc okres? Tzn. zeby w przyszlym miesiacu dostac wczesniej. Ja chce teraz zrobic 3 dni przerwy zamiast 7 zeby w grudniu wczesniej dostac okres (bo wypada mi na sylwestra;/)
_________________ Jedno jest w życiu szczęście - kochać i być kochanym :*
Wysłany: Nie 29 Lis, 2009 12:05
Mi też ginekolog zmieniła Mercilon na Novynette bez konkretnych wyjaśnień. Powiedziała, że skład ten sam, że Novynette są trochę tańsze. Jako, że była świetnym ginekologiem i od razu dobrała mi odpowiednie pigułki, to nie protestowałam. Stwierdziłam, że jak coś będzie nie tak, to wrócę do Mercilonu, no ale wszystko jest w porządku.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum