jestem w szoku jestem pod koniec pierwszego opakowania mercilonu. przed mercilonem wazylam 65kg teraz waga opkazuje prawie 70 a jadlam tak samo itp :O ja nie chce tego brac ! masakra :/ wracam do yasminelle od razu po tym opakowaniu.
_________________ "Słodkie życie słono kosztuje . . ."
jestem w szoku jestem pod koniec pierwszego opakowania mercilonu. przed mercilonem wazylam 65kg teraz waga opkazuje prawie 70 a jadlam tak samo itp :O ja nie chce tego brac ! masakra :/ wracam do yasminelle od razu po tym opakowaniu.
ehhh pamietam dlugo sie meczylam zeby zejsc do tej wagi , wczesniej wazylam 72-73 i tyle sie meczylam a tu w 2 tygodnie wszystko wraca ;( naprawde sie zalamalam. co radzisz zrobic ? przeciez za jeszcze 2 cykle w takim tempie to ja do 80 dobije.
Peyton, podejrzewam, że w czasie przerwy waga Ci trochę zejdzie w dół
więc nie ma czym się martwić
weź te 3 opakowania do końca, a jeśli w tedy stwierdzisz, ze źle się czujesz na tych tabletkach to kombinuj dalej
ja jestem przewrazliwiona na punkcie swojej wagi i zawsze po sobie widze i czuje jak cos przytyje albo zrzuce, a tu jest dziwne bo wygladam tak samo, widze i czuje po ubraniach a waga pokazuje no jawne 4 kg wiecej ;(
No bo zatrzymujesz wode pewnie. Wytrzymaj 3 opakowania - tabletki to nie cukierki, pamiętaj.
Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 21:13
cześć Dziewczyny!
od ubiegłej środy zmieniłam Microgynon 21 na mercilon. Nie robiłam żadnej przerwy. Dzisiaj po stosunku wystąpiło krwawienie - jak myślicie czy to związane ze zmianą plamienia? Jeśli tak, czy mogę w 100% ufać teraz antykoncepcji?
susenna, wiesz, Mercilon ma 2/3 ilosci ee jaka ma M21, jest to roznica dla organizmu.
Sama zmienialam z M21 na Mercilon
_________________ Ardua prima via est.
czika [Usunięty]
Wysłany: Wto 27 Kwi, 2010 12:21
Za parę dni kończy mi się 3 mies przerwa. Przytyłam 3 kg... Zawsze mi się wydawało że to po tabletkach się grubnie przez te pierwsze 3 mies gdy organizm się przyzwyczaja, a nie po ich odstawieniu...
Powiedzcie mi jak Mercilon stoi teraz cenowo?
ja kupuje za okolo 30zl.
ale chce zmienic na yasminelle. jak sie maja yasminelle do mercilonu(zawartosc hormonow itp)? bedzie trzeba nie robic przerwy miedzy opakowaniami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum