Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 11:52
Hanca, Akto nie jestem ale swego czasu szukałam podręczników i info o met angielskiej, jednak nic więcej niż to co Ngl napisała nie znalazłam, książki są trudno dostępne.
koniec końców kupiłam podręcznik Rotzera w księgarni Prusa na przeciwko UW, jestem z niego zadowolona.
Hanca zmieniasz metodę?
Zastanawiam się. W październiku chcę iśc na kurs własnie met. angielskiej, ale ciekawią mnie różnice. Już chciałabym wiedzieć.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Wiek: 26 Dołączyła: 27 Kwi 2005 Posty: 415 Skąd: Stu milowy las
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 11:33
w Rotzerze wyznaczasz skok po szczycie śluzu
w angielskiej wyznaczasz oddzielnie skok, szczyt śluzu i szczyt szyjki i niepłodność zaznaczasz od tego co wystąpiło najpóźniej...
_________________ Absterget Deus omnem lacrimam ab oculis eorum - i otrze Bóg wszelką łzę z ich oczu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum