Dzięki Villemcia

to wiem.. chodziło mi o informację której udzielił'a

Asiek. Aczkolwiek trochę się zawiodłam pisząc na tym forum. Myślałam,że znajde zrozumienie.. i pomoc. Niestety jak widać po niektórych postach.. nie wszyscy są przyjażnie i pomocnie nastawieni. O tej metodzie wiedziałam dużo. Czytałam wszystkie posty dotyczące yuzpe i juz kiedyś tą metodę stosowałam. Chciałam się tylko dowiedzieć od osób bardziej zorientowanych czy te tabsy też tak działają. Wiem po prostu,że tamte posty są już "wiekowe" i od tamtej pory wyszło wiele nowych tabletek antykoncepcyjnych. Teraz już wiem, że te tabletki się nie nadają i skorzystałam z gravistatu 125. <Wielkie dzięki Asiek:*>
nie koniecznie liczyłam na posty, które służą po to aby mnie ośmieszyc czy coś w tym stylu.. każdy ma prawo być niedoinformowany i chyba po to istnieje to forum aby się doinformować? chyba że się mylę? Więc co do osoby której przeze mnie ręcę opadają, to przepraszam i błagam o wybaczenie. aczkolwiek niestety w żadnym dotychczasowym poście na tym forum nie było żadnej wzmianki o tabletkach azalia i stosowaniu ich do tej metody. a jak już wczesniej ktos zauwazyl jest to w miare nowy lek wiec niekoniecznie musial byc ujęty w: tabletkach ktore nadaja się do tej metody. Wybacz ale dopiero tu i dopiero od asiek'a dowiedziałam się tego na czym mi zależało.
PS. Ja jestem zwykłą prostą dziewczyną, która szukała pomocy. Proszę Was, zebyscie nastepnym razem gdy pojawi sie ktos taki jak ja.. zrozumialy go i nie nabijaly sie ze czegos nie umie znalezc itd. z góry dziękuję.. bo ja niestety nie miło się poczułam

, Pozdrawiam i dzięki za wszystko.