Chciałabym wynająć moje mieszkanie miłej i odpowiedzialnej osobie/parze.
Do wynajęcia od 1 sierpnia 2007. Czas wynajmu nieograniczony.
Lokalizacja: Warszawa, Ursynów, ul. Pasaż Ursynowski, przy stacji metra Stokłosy (3 min. drogi), hipermarket LeClerc - 4 minuty drogi.
Osiedle strzeżone, miejsca parkingowe pod opieką ochrony budynku.
Blok czteropiętrowy, bez windy. Zamknięte, ładnie utrzymane, pełne zieleni podwórko z małym oczkiem wodnym i placykiem zabaw dla dzieci.
Mieszkanie o powierzchni 38 metrów, na poddaszu, 4 piętro, b. wysokie (w najwyższym punkcie ponad 4m): dwa pokoje, jeden duży, z wydzieloną kuchnią i częścią przedpokojową. Dobudowana jest nad nim drewniana antresola zwiększająca powierzchnię użytkową mieszkania o ok. 11 m2. Na niej łóżko dwuosobowe, trzy szafki, półka na książki. Łóżko pod skośnym dachem. Nad łóżkiem okno, co zapewnia dobrą wentylację i widok na niebo W części przedpokojowej duże lustro, a za nim ukryta pojemna szafa wnękowa. Dodatkowa szafa przy drzwiach. Również za lustrami dwie szafki na buty.
Mały pokój ma powierzchnię ok. 10-12 m2. W nim system b. pojemnych szaf wnękowych (typu komandor).Dwa okna w skośnej ścianie.
Duża łazienka z wanną i umywalką oraz pralką. Kafelki. Wanna zabudowana. W łazience duże okno.
W całym mieszkaniu na podłodze terakota.
W niewielkiej kuchni wydzielonej w dużym pokoju liczne szafki kuchenne, blat kuchenny, duża lodówka.
Duży, słoneczny balkon, wyłożony terakotą. Piwnica.
Całkowity koszt wynajmu 1500 zł (czynsz wliczony). Dodatkowo: możliwość skorzystania z usług Aster City - telewizja kablowa i stałe łącze internetowe oraz telefon stacjonarny.
Osoby zainteresowane uprzejmie proszę o kontakt ze mną pod numerem telefonu 501099488 (jeśli telefon będzie wyłączony proszę o pozostawienie wiadomości - na pewno oddzwonię). Agata.
ja pierdziele wynajęcie mieszkania w Wawce niezłe ma ceny w Białym za tyle to dom można wynająć
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob 04 Sie, 2007 00:21
jednak 1500 to sporo, mój brat za 1000 wynajmuje przy metrze ratusz [samo centrum warszawy], metraz podobny, a urzadzone fajniej z tego co sie czyta, pierwsze piętro, podobno niżej jest drożej.
ale może jak się do tego mieszkania wchodzi to jest takie wooooooow, że warte 1500 zł
to znaczy że trafił po prostu na dobrą okazję bo to nie jest standardowa cena jak na taki metraż i lokalizację
ale 1500 za 2 pokojowe to jednak bym nie zapłaciła... w tej cenie można już dostać 3 pokoje, choć pewnie chętni się znajdą bo słyszałam o ludziach gotowych płacić 700 zł za pokój jednoosobowy więc wszystko możliwe...
1500 na Warszawe to nie jest drogo. Szczegolnie na Ursynowie i przy samym metrze. Zalezy jeszcze jak to mieszkanie tam naprawde wyglada. Mnie ta cena w ogole nie zaskakuje.
_________________ What would you do if you were not afraid?
ja od września będę płacić 1350 zł za dwupokojowe w Gdańsku... niecałe 50m2. Ale w trójkę będziemy mieszkały to i wszystko sie rozłoży jakoś (450 na głowę). A w tym są wszystkie opłaty, czyli nie interesuje nas ile wody, prądu, gazu itp. I to była najtańsza oferta, jaką znalazłam.
Ja szukam w Krakowie, wiec cena mnie nie przeraza, tzn. przyzwyczailam sie. Dzis idziemy ogladac jedno w dobrej lokalizacji, trzeba zobaczyc czy okolica jest ok, cena umiarkowana, metraz malutki, nie wiemy jak wyglada. No coz, oby sie udalo.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
foxy [Usunięty]
Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 13:06
w opolu ceny mieszkan sa rozne. ale bardzo czesto trafiaja sie takie mieszkania, co po podziale na glowe mozna miec juz zaq 200-250zl choc moja koezanka mieszkajac ze znajomymi w 3 pokojowym mieszkaniu w 7osob placi 180zl+ media. apokoje maja wielgasne, z duza lazienka i kuchnia, a lokalizacja tez dobra... bylam w szoku, jak bylam u niej na mieszkaniu... nie dosc, ze fajne, to cena jeszcze przystepna:)
Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007 09:50
Hmm...w Warszawie na ten moment w cenie do 1500 nie ma mowy o znalezieniu normalnego mieszkania 3-pokojowego. W tej cenie są 2 albo nawet jedno pokojowe...
gorgusia, heh, widzę, że w Wawie bardzo podobne ceny jak w Krk... Tragedia ;/ Jak to dobrze, że my już mieszkanko mamy... Wykończyłabym się psychicznie szukając jeszcze przez miesiąc czegoś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum