byłam kiedyś u neurologa z bolami głowy - jednak wykluczył on migreny. ja znowu mam bole głowy nie podczas przerwy tylko w trakcie brania. dzisiaj znowu obudzilam sie z bolem.
jest dosyć silny, pulsuje przy zmianie pozycji...
ja znowu mam bole głowy nie podczas przerwy tylko w trakcie brania. dzisiaj znowu obudzilam sie z bolem.
odstaw , doraźnie mi pomogł Aescin takie ziołowe tabletki na poprawę krążenia
ja się zastanawiam czy to nie może od kręgów szyjnych, ale tak czy siak odstawiłam, po wizycie u hematologa, który nastraszył zatorami i wylewami i udarami po tabletach hehehe teraz jak znajdę chwilkę czasu to porobię badania, neurologa zaliczę i ortopedę , nie wykluczam , że do tabletek jeszcze wrócę, ale po wyeliminowaniu wszelkich chorób na które mogą mieć wpływ
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Didoczek, jeśli bóle głowy mają podstawę w hormonach to po zmianie na pigułki z innym składem powinno być już OK.
A ból głowy może mieć też zupełnie inną przyczynę, więc prowadzenie dzienniczka jest na prawdę dobrym pomysłem.
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
po obserwacjach zauważyłam, że w pierwszym tygodniu brania mam te straszne bóle. potem ustępują. dziś byłam u lekarza- zmieniłyśmy harmonet na rigevidon (lekarka chciała mi dac coś z nopwości, ale po yasmin miałam okropne bóle łydek). mam nadzieje, że przejdzie.
na koncu lekarka skwitowała, że jeśli nadal bede mieć takie bóle to trzeba bedzie zastanowic sie nad zmianą metody anty. ale przeciez jest jeszcze sporo innych tabletek... chyba, że ja źle myśle?
Podziwiam Was w ogóle dziewczyny, ze macie cierpliwość do zmian tabletek i że się nie wkurzacie i nie boicie. Ja przy pierwszych skutkach ubocznych bym szalała.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum