zaginal moj piesek- ma na imie Dinus. podfejrzewam ze zgladzil go moj dalszy sasiad, chociaz nie wiem co on mu zawinil. nie ma go juz trzeci dzien i juz pewnie go nie bedzie bo to sie wczesniej nie zdarzalo. normalnie taki byl fajniutki...
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Schronisko, wywieszone ogłoszenia i ogłoszenie w gazecie - gdziekolwiek mieszkasz, wyborcza zamieszcza bezpłatnie ogłoszenia, do tego lecznice okoliczne i nie tylko.
Do schroniska nie wystarczy zadzwonić - trzeba iść samemu i dobrze poszukać i popytać.
Do roboty! Pies cierpi!
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
myslisz ze twoj piesek wejdzie na forum o antykoncepcji i przeczyta ze go szukasz?
skad jestes?
jesli wiedzialas ze psu moze grozic niebezpieczenstwo to trzeba bylo go nie wypuszczac samopas, wyglada na to ze to nie 1 raz...
grrr jak ja nie lubie takiej bezmyslnosci
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
to nie jest bezmysnosc. u nas wszystkie psy tak chodza i jakos zadnemu sie nic do tej pory nie stalo
domi napisał/a:
szmaja, jak widac znacznie lepiej jest biadolic przed komputerem a nie ruszyc tyłek z fotela
w tym momencie mnie wkurwilas. i to perfidnie. bo go szukalismuy ale nic z tego nie wyszlo. skad w ogole wiesz ze ciagle siedze przed kompem?? dlatego jesli nie znasz sytuacji to nie wysnuwaj pochopnych wnioskow, bo "niechcacy" mozesz kogos urazic. najpierw sie zastanow a pozniej pisz.
szmaja napisał/a:
Halo! Co z psem!?
no niestety nie ma go. ni9kt go nie widzial nikt nie slyszal . dlatego pewnie juz sie nie znajdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum