czy u Was tez jest moda na łażenie po ulicach(siedzenie w komunikacji miejskiej) z komórkami, z których na głos leci jakaś muzyka?
pokłóciłam się dziś z jakąś gówniarą w tramwaju i wyjęłam mp3.
ale miałam ochotę ją udusić
was to nie wkurza?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Ostatnio zmieniony przez Guzik Pon 02 Mar, 2009 22:15, w całości zmieniany 1 raz
To jest jakas plaga po prostu!
U mnie siedzą w bramie na schodach od mieszkania i jazgoczą pół dnia..
Pierdolca można dostać..
Zrugałam raz, drugi - zero efektów tylko durny uśmieszek na paszczy..
Drażni mnie to strasznie.Raz zwróciłam jakiejś 13-15 dziewczynie uwagę że nie mam ochoty słuchać tego co ona, że od tego są min słuchawki w zestawie.Zareagowała w taki sposób że mało po twarzy nie oberwałam.Brak kultury, wiocha straszna.
_________________ To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
lena190 [Usunięty]
Wysłany: Pon 02 Mar, 2009 15:16
Oj to jest bardziej niż denerwujące. Jakiś czas temu pewien chłopak słuchał jakiegoś durnego hip hopu na cały autobus wrr...
Dla mnie to by był obciach iść ulicą i słuchać na głos muzyki. Jest w końcu coś takiego jak zasady dobrego zachowania...
lomatko, a ja sie ludzilam ze to plaga w UK-u tylko....
STRASZNE!
Melomani cholerni, juz pomijajac wszystko inne tej muzyki przeciez wcale nie slychac!
_________________ Life is what happens when you have different plans
no to nie jestem sama
nie rozumiem tego ani trochę...
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
U mnie jakiś czas temu to już było, ale teraz widzę, że się nasiliło.
Strasznie mnie to denerwuje. Jak ktoś sobie idzie ulicą, to jakoś na mnie nie robi to wrażenia, ale jak jadę pociągiem i jakieś małolaty na cały przedział słuchają jakieś muzyki, to aż się we mnie gotuje. A najgorsze jest to, że zwracanie uwagi w ogóle nie pomaga..
U mnie jakiś czas temu to już było, ale teraz widzę, że się nasiliło.
no tak, kiedys uwazalam, ze to sporadyczne wieśniaczenie, ale teraz nie ma tramwaju/autobusu i w ogole dnia, zeby sie nie natknąć...
Ostatnio jechałam tramwajem, obok kilku chłopców w szalikach śląska i muuuzaaa jakiś hip-hop w stylu "Pier.dol się kurw.wa Śląsk Wrocław królem" itp. dużo pierd.olenia i sporo o Wrocławiu i piłce nożnej.
Muszę przyznać, że zamarłam Nikt nie reagował, ja też nie, chyba czułam lęk i chyba o to tym chłopcom chodziło. Sami się boją, więc chcą przestraszyć innych.
Sama muza mnie nie denerwuje, natomiast próba przekazu poprzez muzykę swojej "ideologii" strasznie
_________________ Happiness can only come from inside of you and is the result of your love.
"...różne są ptaki, są orły i kury, orły wzlatują wysoko pod chmury..."
mi tez to troche przeszkadza. cale szczescie, ze w autobusie spotkałam to raz, moze dwa razy. gorzej jest w szkole na przerwach.
zwlaszcza ostatnio - kolega sobie kupil nową mp4 za sto milionów i musi wszystkim pokazac, jaki on jest FAJNY, ze ja ma... koszmar.
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Aleksandra
Wysłany: Pon 02 Mar, 2009 19:10
Ja się z tym spotkałam może ze dwa razy. Widać mam szczęście Strasznie irytujące, bo nie każdą muzykę lubię, a nawet jeśli lubię, to niekoniecznie mam ochotę słuchać jej w sytuacji, kiedy usiłuję przejrzeć przed kołem notatki. Od tego są słuchawki (a i to z umiarem, bo notorycznie słyszę muzykę, jakiej ktoś przez słuchawki słucha - muszą byc jakoś genetycznie przekształcone bębenki, że są w stanie takie natężenie dźwięku wytrzymać).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum