Ciekawa jednak jestem, jak wygląda używanie tego w praktyce. Naprawdę można przelecieć tym całą chałupę, łącznie z piekarnikiem, fugami i kiblem i wszędzie błysk? Czy tylko zamoczę sobie parą całą chałupę?
Verena, u mnie w domu jest taka myjka, wygląda podobnie jak ta: http://www.allegro.pl/ite..._najtaniej.html ale nie jestem pewna czy to konkretnie ten model. Jak do tej pory mama była z niej bardzo zadowolona, aczkolwiek rzadko jej używa. Nie wiem czy próbowała nią czyścić piekarnik, ale kafelki w łazienkach i posadzka fajnie tym się czyści. Popytam ją jutro o dokładniejszą opinię ;]
my mamy, rzadną z tych co pokazałaś, ale nasza koło 200zł chyba kosztowała
kafelki, panele [scienne podlogowe], okna, klopik- super sie nadaje
specyficzny zapach po tym jest [troche jak zapach po prasowaniu ] ale myje fajnie a przede wszystkim wyparza
u nas ciocia, lat 92 ktora rozne cuda wyczynia, pies- idealnie sie nadalo,
polecam
m-s, haha w pierwszej chwili napisaam przez ż a pozniej poprawilam, oj lezy u mnie ortografia ostatnio piszac na kompie, na komurce i recznie nie robie bledow w ogóle
Co by offtopa nie było całkowitego To ja kiedyś miałam ochotę namówić rodziców na coś takiego, nawet akwizytor był u nas i przedstawiał nam, w jaki sposób się tego używa, wyczyścił kilka szafek Fajna sprawa, ale on miał to strasznie drogie i rodzice się chyba zrazili
Posiadam takie cuś i jestem bardzo zadowolona - przydaje się szczególnie do szafek w kuchi - gdzie zawsze jest jakiś tłustawy osad, bez żadnych chemikaliów, smierdzących płynów itd, gorąca para wszystko fajnie czyści.
Tak samo kafelki w łazience, szyba prysznicowa (osad z mydła itd) .
Polecam
Zoe, tak, ale męczyć się nie trzeba, bo jak się przeciągnie zwykłą szmatką z mikrofibry/flaneli to szybko wchłania wilgoć a kafelki czy szyba szybko robią się suche bo są jeszcze ciepłe .
linka656, ale jaką masz? taką dużą, co wygląda jak odkurzacz, czy małą ręczną?
Bo ja się dosyć nakręciłam już, ale jeśli to małe by było wystarczające to wolałabym małe, bo nie mam gdzie tych gratów trzymac :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum