Ja jakos od pewnego czasu zadnych seriali nie ogladam Moze z braku czasu? Sama nie wiem... Czasami zdarza mi sie jedynie na HBO zobaczyc "Stargate SG-1", ale to tez rzadko... Na polce tez lezy plytka z 1 szonem "Prison Break", ale jakos nigdy nie moge sie za to zabrac
Ale jak ogladalam to byly to "Lost" i "4400". Ten drugi leci teraz chyba na TVP1 - polecam
Pozdr
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
nałogowo lukamy :
~ CSI Las Vegas (Grisom my loooove )
~ Monk
~ Cold Case
~ Bez śladu
i ostatnio 4400 i Jerycho
oprócz tego ja jeszcze Gotowe na wszystko, Przyjaciele, Ostry dyżur i ostatnio, przypadkiem w sumie obejrzałam pare odcinków Kasi i Tomka i uśmiałam się szczerze - taki odmóżdżacż
nałogowo lukamy :
no nareszcie ktos kto moja milosc do grisoma rozumie
czy ten facet nie jest co odcinek bardziej sexy ???
juz parokrotnie mialam sny erotyczne z nim w roli glownej
kocham go po prostu
jest najmadrzejszy i´najprzystojniejszy z nich wszystkich (choc fakt, nick tez jest niczego sobie ;->)
ja regularnie ogladam tylko :
- csi las vegas
- cold case
- desperate housewives
sporadycznie (czyli tak co 5ty odcinek)
- bez sladu
- monk
- 24 (5ta seria)
- boston legal
- the closer
- dr. house
- grey's anatomy
- king of queens
- bones
- law and order
- gilmore girls
Ostatnio zmieniony przez yvonne Nie 14 Sty, 2007 22:41, w całości zmieniany 1 raz
Oglšdałam Magdę M(tak romantycznie było inaczej niż w życiu ) i Pogodę na pištek (żeby się odchamić po całym tygodniu). KiedyĹ jeszcze Ostry dyżur, ale zbyt brutalny był dla mnie.
A teraz wogóle nie oglšdam TV.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
nałogowo lukamy :
no nareszcie ktos kto moja milosc do grisoma rozumie
czy ten facet nie jest co odcinek bardziej sexy ???
juz parokrotnie mialam sny erotyczne z nim w roli glownej
kocham go po prostu
jest najmadrzejszy i´najprzystojniejszy z nich wszystkich
oj rozumiem rozumiem
jest tak sexy, że mało skupiam się na treści serialu
a ta bródka, ten przeszywający wzrok - mokro mam jak go widze
inteligencja jest mega sexy
Wreszcie ktoś kto HOUSA chociaż raz w życiu oglądał Mogłabym oglądac to codziennie
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
yhy yhy ja też ja też! I się Marcin ze mnie śmieje!
Ale tak, najbardziej LA, potem New York, a potem Miami , plastik ze mnie jakich mało!
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
yvonne [Usunięty]
Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 22:45
szmaja napisał/a:
yvonne napisał/a:
ohh - moje ulubione seriale to :
- csi
- without the trace
- monk
Ale tak, najbardziej LA, potem New York, a potem Miami , plastik ze mnie jakich mało!
las vegas moja droga
las vegas, nie LA
;->
czy ty tez kochasz grisoma ???
kurde, dlaczego inteligencja u facetow jest tak sexy ??? ;->
las vegas moja droga
las vegas, nie LA
;->
czy ty tez kochasz grisoma ???
kurde, dlaczego inteligencja u facetow jest tak sexy ??? ;->
Kurwa, niech mnie szlag, zawsze tak mówię i piszę, a myślę o las vegas!
A kto go nie kocha,co? No jedną odważną osobę mi pokaż!!!
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum