Ostatnio mam bzika na punkcie Przystanku Alaska. Dziennie po 4-5 odcinków po 45min każdy
W tym serialu uwielbiam klimat i mnóstwo absurdalnych sytuacji.. dobrze byłoby mieszkać w takim miasteczku
Wczoraj leciał pierwszy odcinek meksykańskiego tasiemca z zeszłego roku. "Morze miłości" Obejrzałam przez przypadek i przypomniałam sobie jakie denne były te seriale. Ale będę oglądać ze względu na hiszpański i aktora z boskim ciałem
dziś się przekonam czy polsat się postarał z tymi szpilkami na giewoncie czy nie bardzo...
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
mam już nowy odcinek Wampirów
czekam na napisy tylko
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Będzie kontynuacja? Czy film to zakończył?
Skończyłam Gossip Girl, teraz zaczynam One tree hill bo nie ma co oglądać, ale zupełnie mnie nie wciąga. Piłka i piłka, nie lubię sportu Potem jest ciekawiej?
Aha, w Gossip girl, ost odc - co z Chuckiem? Bo w zwiastunie OMD nadal jest...
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 10:24
Zaczęłam oglądać "Gotowe na wszystko"
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum