wlasnie obejrzalam najnowszy - MA SA KRA! Dobrze, ze musze czekac co tydzien na nowy odcinek, bo na pewno mialabym nieprzespana noc. Musialabym wszystko obejrzec od razu. Zajebisty sezon!
_________________ What would you do if you were not afraid?
12
ciekawe, czy zrobili kolejny sezon i dadzą od razu, czy znów czekanie....
miał spadek formy dexteros, nie macie wrażenia?
ale ostatnie dwa sezony, zdecydowanie powrót do formy-rzadko się zdarza, żeby serial się dźwignął z marazmu, vide House, a tu proszę...
Chyba zaczne ogladac na biezaco. Z dobrymi serialami nie lubie czekac na anstepny odcinek, Dextera zawsze ogladam jednym ciagiem. Choc ja np. nie zauwzylam spadku formy, dla mnie to serial wszechczasow.
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
Ostatnio zmieniony przez Botica Sro 07 Gru, 2011 07:45, w całości zmieniany 1 raz
a ja sie ostatnio zastanawiałam, czy ta przynudna seria z finałem Ritowym nie była specjalnie taka nudna
bo od tego czasu trzymaja swietny poziom.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
A jak dla mnie, to za dużo się działo w tym zwiastunie jak na jeden odcinek Jeszcze czytam sobie spekulacje użytkowników na filmwebie i się nakręcam na ten finał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum