Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

najlepsze seriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Guzik
Pią 16 Gru, 2011 07:55
najlepsze seriale
Autor Wiadomość
aga 

Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006 08:10 

ja mam teraz duuuzo czasu to sobie z sieci serial sciagnela...nazywa sie Prison Break i powiem szczerze ze jest niesamowity...
Sa dwaj bracia..jeden zostaje wrobiony w zabostwo brata wiceprezydenta i skazany na smierc na krzesle elektrycznym....drugi brat chce tego pierwszego ratowac a ze byl jednym z konstruktorow wiezienia w ktorym tamten siedzi to tatuuje sobie na ciele jego plan,napada na bank co by trafic do tego wiezienia i tak zaczyna sie akcja przygotowania wszytskiego do ucieczki.....

normalnie tak sie wciagnelam ze szok...a przy tym jeszcze ten film jest tak zaskakujacy co chwile ze jak juz zaczelam ogladac to po 4odcinki pod rzad.... :)
w kazdym razie jak ktos ma troche wiecej czasu to polecam :)

kkatarina
[Usunięty]

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 19:35 

aga napisał/a:
ja mam teraz duuuzo czasu to sobie z sieci serial sciagnela...nazywa sie Prison Break i powiem szczerze ze jest niesamowity...
Sa dwaj bracia..jeden zostaje wrobiony w zabostwo brata wiceprezydenta i skazany na smierc na krzesle elektrycznym....drugi brat chce tego pierwszego ratowac a ze byl jednym z konstruktorow wiezienia w ktorym tamten siedzi to tatuuje sobie na ciele jego plan,napada na bank co by trafic do tego wiezienia i tak zaczyna sie akcja przygotowania wszytskiego do ucieczki.....

normalnie tak sie wciagnelam ze szok...a przy tym jeszcze ten film jest tak zaskakujacy co chwile ze jak juz zaczelam ogladac to po 4odcinki pod rzad.... :)
w kazdym razie jak ktos ma troche wiecej czasu to polecam :)

my tez mamy takie zboczenie z męzem - ogladamy seriale
i wlasnie ostatnio róniez Prison Break, zjebisty...
najpierw ogladnelismy 10 odcinków naraz do 4 rano :mrgreen:
bo jak sie jeden konczy to nie ma bata ogladnac nastepnego - trzyma w napieciu
teraz jestesmy na etapie 19 odcinka
aga masz moze 20 odcinek?

ogladamy jeszcze "Lost" troszke wkurzajcy i mniej ciekawy
http://lost-zagubieni.brat.pl/

polecam rowniez serial "4400" jesli lubisz aga seriale
"W ciągu ostatniego wieku zaginęły tysiące ludzi, których uznano za zmarłych. Niespodziewanie w niewyjaśniony sposób 4400 zaginionych osób powraca w tym samym czasie i w tym samym wieku co w dniu zniknięcia. Początkowo rząd USA obawiający się następstw tego wydarzenia, trzyma wszystkich ludzi w jednym miejscu. W końcu postanawia ich wypuścić na wolność. Szybko staje się jasne, że ich obecność oraz nadzwyczajne zdolności, które przejawiają, zmienią ludzkość w sposób, jaki nie można było przewidzieć."

Rosemary 

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 19:47 

4400 :) obejrzeliśmy z Paskudem wszystkie odcinki, choć niewiele ich było (tylko dwie serie) i czekamy na trzecią (ma być latem tego roku). Fajny jest.

Misja: K.S.I.Ą.Ż.K.A. || Biżuteria & Co || photo stories || kup ciuszek na Allegro :)

aga 

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 21:50 

katarina niestety nie mam jeszcze 20odcinka prison...a to 4400 mnie zaintrygowalo :wink:
trudno powiedziec czy lubie seriale....generalnie nie mam czasu na takie rzeczy ale ostatnio mnie wciagnelo :mrgreen:
Losty sa nawet ok ale prison lepsze :mrgreen:

asiek 

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 22:34 

filmow praktycznie nie ogladam ( w kinie to chyba ostatnio bylam na Pasji czyli jakies 2 lata temu... )

a seriale lubie bardzo

moi faworycie Stargate sg1 ( eewntualnie stargate atlantis, ale juz troche gorsze)
lost
BATTLESTAR GALACTICA ( to jest zaajebiscty serial, ale nie wiem czy lubicie seriale Sci-Fi)

Justyce 

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 22:51 

kurde, moj ukochany serial to byl taki co kiedys lecial na regionalnej, nazywal sie 'czerwony karzel', takie biedne sci-fi, totalna zwala z filmow a la startrek itp., po prostu rewelka. najlepszy byl z tego wszystkiego zmutowany kot..
And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

OCZYŚĆ DELTĘ NIGRU!

kkatarina
[Usunięty]

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 22:56 

aga napisał/a:
4400 mnie zaintrygowalo :wink:
:

polecam :mrgreen:

eklerka 

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 23:03 

jesli chodzi o seriale,to dla mnie zdecydowanie nie do pobicia jest six feet under... malo filmow/seriali mna tak wstrzasnelo...
a tak bardziej dla przyjemnosci,jesli chodzi o seriale dostepne na razie tylko komputrowo, wciagnelam sie tez w grey's anatomy,czyli chirurgow :)

asiek 

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 23:10 

ja chirurgow tez ogladalam w tv ale jakos nagle przestali je transmitowac wiec juz nie ogladam, Bratu sie serial nie poodba wiec powiedzial ze nie bedize sciagac.. ale musze nad nim popracowac :)

eklerka 

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 23:14 

asiek,warto,warto :) w drugiej serii sporo sie dzieje :)

yvonne
[Usunięty]

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 23:41 

ohh - moje ulubione seriale to :

- csi
- cold case
- without the trace
- greys anatomy
- nip tuck
- monk
- six feet under
- desperate housewives

ale tak naprawde regularnie to tylko dwie pierwsze pozycje ogladam
2 nastepne od czasu do czasu
reszta juz u mnie nie leci...

csi is the best !!!

polskich seriali nie trwawie
nawet do m jak milosc zmusic sie nigdy nie moglam (za co moja starsza mnie nienawidzi ;->)

ps. a ja wlasnie skonczylam ogladac program galileo - o kobiecie papiezu u 9 wieku
ciekawe :->
choc ja bardziej od programu jego prowadzacego lubie

Aiman Abdallah

Didoczek 

Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006 08:55 

o lubie Desperate housewives,chiruggow no i przyjaciół.ale jakos nidgy nuie sciagam seriali z neta.wole filmy :)

nie kocha sie za coś lecz pomimo

eklerka 

Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006 13:57 

desperatki uwielbiam,ostatnio tez rzym ogladam :)
m jaki milosc,szczerze mowiac,tez ;)
cold case tez fajne.i monk...kurde,lubie seriale ;)

amisu 

Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006 14:29 

Ja za serialami nie przepadam, ale uwielbiam "Miasteczko Tween Peaks". No i czasami obejrze "Na wspolnej" jesli akurat nie mam nic innego od roboty ;)

eklerka 

Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 13:49 

ja jestem ostatnio nalogowcem :oops:
z sieci sciagam co tydzien:
-trzecia serie grey's anatomy
-trzecia serie desperate housewives
-nowy serial brothers&sisters (polecam!)
i teraz dojdzie druga seria rzymu.
ponadto w. przysyla mi regularnie serie 24, jestem na czwartej ;)
w telewizji ogladam:
-4400
-trzy na jednego (big love)-leci na hbo,o facecie i jego trzech zonach ;)
-bez sladu
-monk
a teraz dojdzie jeszcze prison break.
powinnam sie leczyc :roll:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi