Liska, po inglisz to chyba bedzie high rise, ale moge sie mylic. Jak powiesz high waist to chyba tez bedzie ok, Ale lepiej niech Greta potwierdzi, ona zna nawet te najbardziej wykrecone slowka,
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
Ja ustrzeliłam 2 pary dżinsów w takim fajnym granatowym kolorze i co? Obie pary farbują :/
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Hanca, mi się jeszcze ani razu nie udało trafić na granatowe niefarbujące jeansy. Albo kupuję taki badziew, albo taki ich urok
Na straganie kiedyś kupiłam ciemne jeansy (za 30zł) i nie farbowały tak jak Ivett'owe, Stanley'owe czy Lee
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
O, a ja przez przypadek niejako kupiłam ostatnio spódnicę właśnie w kolorze camel
I z okazji szalonych przecen w Diverse bluzę i taki dłuższy kardigan (na zdjęciu wygląda na brązowawy, ale w rzeczywistości jest szary, tyle że to faktycznie taki cieplejszy odcień szarości).
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
Wysłany: Pią 09 Gru, 2011 13:56
Sweter i spódnica są ekstra
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Szczęściara, 40% od ceny na metce, ale to obowiązuje także uprzednio przecenione rzeczy. Więc za sweter dałam niecałe 50 zł.
This is it:
'Nothing.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum