Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 18:36
Marudzisz. Ja mam ok. 108. Jak nie przymierzysz to nie będziesz wiedziała.
Tylko uważaj, bo ja raz popełniłam straszny błąd. Ubzdurałam sobie, że zmieszczę się w koszulę, bo: "nie mogę mieć aż tak wielkich cycków" Okazało się, że mogę, a nawet mam.
20 minut szarpałam się, żeby zdjąć tą piekielną szmatę. Zdarta skóra z przedramion, wyrwane włosy. Dramat w pięciu aktach.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
poza nosem moje cycki są drugą rzeczą, którą widze cały czas
koszul nie mierze od lat
mam plan uszyc sobei szmizjerkę u krawcowej jakoś niebawem
wiem, ze marudzę, ale czasm muszę
sorry, myślałam, że sie ze mnie smiejesz
buziak :*
Spoko spoko, to ogólnopolskie wkurzenie przekłada mi się na sposób wypowiedzi, całkiem nieintencjonalnie Przecież sama nieraz jak zobaczyłam jakiegoś poszkodowanego zwierza to w płacz, bank - zaloguj - prześlij ostatnie pieniądze Ok, EOT, nie daję dobrego przykładu jako moderator
Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 20:09
Karolina napisał/a:
Tylko uważaj, bo ja raz popełniłam straszny błąd. Ubzdurałam sobie, że zmieszczę się w koszulę, bo: "nie mogę mieć aż tak wielkich cycków" Okazało się, że mogę, a nawet mam.
20 minut szarpałam się, żeby zdjąć tą piekielną szmatę. Zdarta skóra z przedramion, wyrwane włosy. Dramat w pięciu aktach.
Mieszkam z rodzicami, oni mnie utrzymują, ja mam kasę ze stażu (całe 784 zł ) na swoje wydatki=paliwo, ciuchy, jakieś pierdoły, więc rachunki, jedzenie (no jedynie do pracy kupuję) mnie nie obchodzą. Więc wiecie...
(żeby nie było zaraz, że jestem wyrodna, nic się nie dokładam, wykorzystuję, nie nie...)
I co miesiąc jest tak, że najpierw szał pierwsze dni, kupię nieraz jakiś sprzęt (max 2-3 stówki), to ciuchy, to jakiegoś ciucha mamie nieraz, zatankuję do pełna i potem ostatkami lecę
To tak w ramach wyjaśnienia
T-shirt z flagą w zarze, za całe 29,90. Ucieszyłam się, bo długo szukałam
i oversizowa bluzka z h&m z cekinami, przyjaciółka kupiła, ja się w niej zakochałam, ona w niej nie chodziła więc mi sprezentowała
/Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
materiał taki koszulowy, nic nie przeswituje.
ma wszyte te marsczenia i z boku suwak do samej pachy, bo się nie rozciąga
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 13:28
Czadowa.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 362 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 17:44
Botica napisał/a:
dina delusi, Mialam chyba 2 miesiace w zyciu, ze pod koniec jadlam makaron z przyprawami, a innym razem spod do pizzy z musztarda, I dodtkowo raz wylaczyli mi prad, Nie wiem, jak fajne musialby byc ciuszki, zeby byly tego warte,
Ale to moje " E tam, nuda" to z przymrużeniem oka było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum