_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
extra bluza!
dziewczyny, czy rozmiarówka z diverse jest równa rozmiarówce z house? chodzi o bluzy. z house pasują na mnie S-ki - mam jedną, druga mama, też S, pasuje. ostatnio mam fazę na bluzy, mam dość wiecznych sweterków i koszul... a do diverse 100 km
Hanca, 79 zł.
Z rozmiarówką Diverse to trudno powiedzieć, ale moim zdaniem ich bluzy są zwykle "szczupłe", małe. O ile koszulki kupowałam S, to bluzy S zawsze były na mnie za ciasne. Prędzej M lub nawet przy niektórych rozmiarach L. Ale ja nie lubię obcisłych ubrań. Widziałam tę bluzę w rozmiarze S i wiem, że byłaby na mnie bardzo dopasowana lub przyciasna, a mam w biuście 87 cm.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
To ja dorzucę informację, że teraz Top secret ma też takie 40% przeceny, w zeszły weekend było na bluzki i koszule, więc się obkupiłam teraz chyba dwa dni na sukienki będzie
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
A ja latać nie mogę, bo chora jestem Już 3 tydzień.
A ta spódnica to po przecenie?
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Hanca, nie. Współczuję z chorobą i łączę się w bólu, mnie łamie i dusi już od tygodnia i wyleżeć tego nawet nie mam kiedy. Dopiero w ten weekend chyba.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wysłany: Pon 12 Gru, 2011 15:31
Bas napisał/a:
W Top Secret od których cen jest obniżka?
Od cen na białych metkach.
Bas napisał/a:
ceny zaznaczone na czerwono
To ceny po obniżce hm... ogólnej, to -40% ich nie dotyczy.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
To ceny po obniżce hm... ogólnej, to -40% ich nie dotyczy.
Ja się tu nie zgodzę. Tydzień temu, gdy była obniżka -40% na bluzki, to pani w sklepie wyraźnie mi powiedziała, że dotyczy też przecenionych. I tak też było. Bluzka była z 59 zł przeceniona na 39 (czerwona metka) i do tego -40% co dało niecałe 18 zł. (Chyba jakoś tak, nie pamiętam, co było po obniżce).
_________________ Kobieta nikczemna, wiarołomna, podła, by zwodzić zrodzona tworem jest szatana...
Wysłany: Pon 12 Gru, 2011 21:22
Ja mówię co zaobserwowałam. Do tej pory wszystkie obniżki, z którymi się spotykałam były dla rzeczy w cenach regularnych.
Ponadto ostatnio kupowałam bluzkę w TS, a przede mną była kobietka z kilkoma rzeczami, babka jej powiedziała, to co napisałam wyżej. Nie miałam powodu jej nie wierzyć
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum