ja dopiero wczoraj na naszej klasie sie zalogowalam za chwile dodam was do znajomych
[ Dodano: Nie 11 Lis, 2007 10:58 ]
hmm ale nie moge po numerze gg wyszukac pokazuje i sie takie cos
Wypełnij przynajmniej jedno pole:
Imię, nazwisko lub pseudonim: Miasto:
Szukaj
nic innego nie mam do wpisania Pati
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
to mozna zglosic szkole, ja tez na studentixie jestem
[ Dodano: Nie 11 Lis, 2007 11:04 ]
Pati na studentixie tez po numerze gg szukac nie mozna! jak mam was znalezc?
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
nie jestem zarejestrowana i nie zamierzam się rejestrować na tych portalach
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Patka- po nicku nie mozna cie znalezc, wpipisuje Patka Emka i nic nie odnajduje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum