Ja wiem że cena nie powala, jakość pewnie też nie będzie zabójcza, ale przy naszym dziecku potrzebne jest coś co w razie co szybko się upierze, a chcemy mieć w mieszkaniu trochę "cieplej".
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
od brązu raczej "cieplej" nie będzie ja bym poszła w jakieś czerwienie, przydymione różę. Kontrasty trzeba dobrać ostrożnie ale dają super efekt, Zwłaszcza, że ściany macie mdłe, brąz będzie nudny i mi, do tego błękitu nie pasuje. (wiem, aparat i monitor zmienia barwy).
Jeśli chcecie bezpieczny kolor, to może jakieś szarości... choć to nie będzie zbyt ciepłe
Jak napisała Zoe, gładki będzie lepszy.
Ostatnio zmieniony przez magribi Sob 17 Mar, 2012 11:23, w całości zmieniany 2 razy
Gładki nie wchodzi w grę, bo na nich każdą plamę widać wyraźnie, a tak jak napisałam wyżej, Diana jeszcze czasem coś rozleje, upuści itp.
Myślałam że dywan w odcieniach zieleni lub beżu/brązu... Ale sama nie wiem :/
Wypoczynek jest w zielony nie błękitny, a ściany białe
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
włos układa się w óżnych kierunkach i nie ma wrażenie jednolitego koloru, plamy schodzą bardzo łatwo (włókna są z tworzywa sztucznego) dywany łatwo się pierze i szybko schną.
Nie musisz mieć brzydkiego dywanu
do zielonego tylko pomarańczowy intensywny uwielbiam to połączenie
a takich wzorów tez nie lubie, no i kanapa ma juz jakieś ozdoby.
Ten shaggy jest rewelacyjny.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
można też dowolnej wykładziny obszyć na miejscu w sklepie.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Wysłany: Sob 17 Mar, 2012 15:05
O tak, ja też polecam dywan typu shaggy. Mamy takie dwa w domu, jaśniutkie kremowe i mimo dwóch psów i kota, którym też zdarza się brudzić, sprawują się super, wbrew pozorom są łatwiejsze w utrzymaniu czystości niż dywany z krótkim włosiem.
Według mnie do Twojego wnętrza tylko dywan gładki, bez wzorów.
_________________ Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły tak zamykać jak oczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum