Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Nasze forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Nasze forum
Autor Wiadomość
Didoczek 

Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 18:26 Nasze forum

poniewaz zaczelo sie u nas pojawiac coraz wiecej świerzej krwi chcialam zadac to antyzer :wink: pare pytan:
1) skad dowiedzialyscie sie o naszym forum?
2) jak wam sie podoba?

na serio prosze o szczere wypowiedzi bo jestem ciekawa (pewnie nie tylko ja) jak ta nasza samodzielna dzialalnosci nam wychodzi.

dzieki za odpowiedz :D

nie kocha sie za coś lecz pomimo

Agniesia
[Usunięty]

Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 18:46 

W taki razie dzieńdobrybardzo - Agnieszka jestem :) )

Na Wasze forum wpadłam w sumie przypadkiem, choć nie do końca - o ile pamiętam udzielałam się na tym poprzednim forum, a potem nagle zniknęło..
A tu proszę - tak sobie szperam po necie, trafiam tu i widze "znane twarze" - tzn znajomo brzmiące nicki :)
I zorientowałam się że to reaktywacja tamtego zaginionego forum :)

Podobać mi się podoba rzecz jasna - podobało mi się juz na tamtym - zarówno tematyka, która mnie interesuje, jak i sposób prowadzenia forum - luźny, nikomu nic nie narzucający...
Udzielam się na innym forum o tej samej tematyce co Wasze, jednak tam czuę się pod ciągłą obserwacją, musze uważać co piszę i czy piszę dokladnie na temat - nawet lekki offtop jest napiętnowany i często usuwany... :?

Tak więc cieszę się, że można mówić swobodnie o poważnych (i tych mniej poważnych) sprawach :)

Mam nadzieję, że mnie tu jakoś przyjmiecie, bo lubie jak jest kupa :P - sympatycznych ludzi rzecz jasna :lol:

Dziekuje. :D
Skończyłam. :D
Pozdrawiam . :D

BiD
[Usunięty]

Wysłany: Sro 24 Sie, 2005 08:47 

1) Trafiłem tutaj w dość dziwny sposób. Początkowo szukałem w sieci "czegoś" o antykoncepcji, chciałem się nieco podszkolić, gdyż planowaliśmy z moją kobietą zacząć współżycie... no i tak szukałem, szukałem, aż tu nagle trafiłem na jakieś forum medyczne z rozbudowanym działem ginekologiczno-antykoncepcyjnym :D i pamiętam, ze właśnie tam jeden z userów miał w podpisie tajemniczy dla mnie adres www.antyforum.pl. Kliknołem no i jestem :) Szczerze to nie miałem pojecia, ze bedzie to forum dyskusyjne i jeszcze o antykoncepcji... (Z domeną to strzał w 10!)... :arrow: oto właśnie cała moja historia zalogowania sie tutaj... dodam jeszcze, ze rejestrując się miałem kilka problemów o których chciałem napisac, i czekać aż ktoś podpowie, pomoże :wink:

2 Czy mi sie podoba? Tak. Bardzo dobry pomysł, bogate źródło wiedzy, i dużo dużo informacji z zycia wzietych da tych wszystkich , ktorzy dopiero zaczynają... Jestem wielkim zwolennikiem działania for dyskusyjnych, a to jet wyjątkowe... Wroze mu pomyślnie... A co mi si enie podoba? A no nie lubię jak w tematach o jakims problemie, srawie etc. powstaje potęny offtopic, takie rzeczy powinny byc pisane w odpowiednim dziale. Bo dzieki przejrzystosci tematow, i braku offtopicowych postow w nich, goscie, userzy czy inni moga latwiej znalesc odpowiedz na swoje problemy, niewiadome itp. Tak uważam :)

eklerka 

Wysłany: Czw 25 Sie, 2005 23:28 

zmienmy moze jednak forme na dostepna dla obu plci a nie tylko dla bab:)

Stokrotka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 29 Sie, 2005 00:08 

Forum znalazlam wyszukujac przez google.pl interesujacego mnie zapytania. A forum oceiam na ocene celujaca... nie znam innego forum dotyczacego takich tematow gdzie mozna w takim szybkim tempie dostac odp., ktora jest konkretna i rzeczowa.

eklerka 

Wysłany: Pon 29 Sie, 2005 10:45 

Stokrotka napisał/a:
Forum znalazlam wyszukujac przez google.pl interesujacego mnie zapytania.

ooo!widzicie,czyli gugle nas pokazuja,ha! :)

gles
[Usunięty]

Wysłany: Pon 29 Sie, 2005 12:48 

Pokazuja, pokazuja - nie chcialo mi wlezc forum normalnie, to weszlam przez odnosnik na googlach.
Cytat:
nie znam innego forum dotyczacego takich tematow gdzie mozna w takim szybkim tempie dostac odp., ktora jest konkretna i rzeczowa.

Ale trzeba pamietac o tym, ze nie zawsze moze byc prawidlowa. Dlatego wyrocznia jest zawsze lekarz, my jedynie mozemy poradzic i podpowiedziec, jednak ginekologa nie zastapimy.

harmane
[Usunięty]

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 09:18 mnie sie podoba

czesc dziewczyny, na wasze forum trafiłam z googla wpisując odpowiednią kombinację słów. Odpowiedzi nie było duzo, wiec to ładnie świadczy o różnorodności na forum. Też podobają mi się szybkie odpowiedzi, zwłaszcza, że to nie wymądrzanie się i kpiny z pytającego, ale najczęsciej własne doświadczenia :)
Pozdrawiam i gratuluję pomysłu :)

PS.Teraz jak juz wiem o forum to zauważyłam czasem jest link w sygnaturkach na innych forach :) Dobry pomysl :)

kamilusia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 04 Paź, 2005 17:05 

Ja trafiłam tu przez inne forum na którym forumowiczka zostawiła linka do tej strony..:)

Forum wygląda na ciekawe ale dopieor napisałam jeden post i rpzeczytała kilka..moze w weekend znajde czas bo w ciągu tygodnia mam dużo zajęć.... :wink:
pozdrawiam:)

asiek 

Wysłany: Wto 04 Paź, 2005 19:41 

kamilusia napisał/a:
Ja trafiłam tu przez inne forum na którym forumowiczka zostawiła linka do tej strony..:)

bylybysmy wdzieczne gdybyscie podaly namiary na te fora/strony z ktorych do nas przyszliscie, tak bedzie nam sie latwiej polapac ktora forma "promocji" dziala najlepiej

pozdrawiam :)

sknerek
[Usunięty]

Wysłany: Czw 13 Paź, 2005 13:55 

To ja witam :)
Trafiłam tutaj z www.psyche-soma.com :)
A czy mi się podoba? Zobaczymy ;)

Nofret
[Usunięty]

Wysłany: Czw 13 Paź, 2005 15:50 

Witam.
Ja podobnie jak wyżej, trafiłam tu z innego forum (www.lekka.pl) i musze przyznać, ze mi sie spodobało, powiem więcej bywam tu częściej niz gdzieindziej, narazie troche czytam i lukam co i jak u was działa.
Pozdrawiam.

butterfly
[Usunięty]

Wysłany: Czw 13 Paź, 2005 22:10 

Ad1. Jakas z wizazanek (wizaz.pl) miala w podpisie adresik tego forum
Ad2. Bardzo tu sympatycznie :)

eklerka 

Wysłany: Czw 13 Paź, 2005 23:48 

ha,moja reklama dziala :mrgreen:

Didoczek 

Wysłany: Pią 14 Paź, 2005 16:23 

albo moja :>