Szukałam informacji na waszym forum o biegunce podczas brania tabletek anty, przeczytałam ulotkę, więc infomacji na ten temat trochę mam, ale jednak się obawiam.
Mianowicie dziś o 20.00 będę brała 3 tabletkę z czwartego opakowania Novynette. 1 i 2 tabletkę po przerwie przyjęłam w odpowiednich porach. Dzisiaj rano ok 10 złapała mnie biegunka (bardzo wodnista) i do tej pory byłam już z 5 razy w kibelku. Wiem, że minęło sporo czasu od zarzycia wczorajszej tabletki do wystąpienia biegunki, ale mam pytanie, czy taka nawet całodniowa biegunka nie wpłynie na działanie tabletek? Czy powinnam przyjąć dodatkowo jeszcze jedną z zastępczego opakowania?
Dzięki dziwczyny za szybką odpowiedź. Najbardziej wystraszyło mnie to, że dopiero zaczynam czwarte opakowanie po siedmio dniowej przerwie, a tu taka niespodzianka : / Miałam wątpliości co do zabezpieczenia, tym bardziej, że 6 dnia przerwy kochałam się z chłopakiem.
Przed chwilą jeszcze zwymiotowałam, mam nadzieję, że na tym się skończy i o 20.00 normalnie połknę tabletkę bez konieczności brania dodatkowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum