Witam. Biorę tabletki od 1.5roku, zawsze regularnie, zapomnieć się nie zdarzyło.
Teraz podczas 7dniowej przerwy nie wystąpiło krwawienie. Niby w ulotce piszę, że należy normalnie rozpocząć następne i martwić się dopiero gdy drugi raz nie wystąpi.
A mam takie pytanie powiedzcie mi jak myślicie, tabletki zabezpieczają to fakt, wiadomo 100% nigdy nie ma, ale jak myślicie jaka jest szansa zajścia w ciąże przy dłuższym stosowaniu jeśli przestrzega się zasad czyli o danej porze i nie pomija się tabletek?
Bo pierwszy raz zdarzyło mi się, że krwawienie nie wystąpiło, jutro zaczynam nowe opakowanie. test zrobiłam popołudniu wyszedł negatywnie.
Pozdrawiam serdecznie
yuiChi, nam się wydaje to samo. Zamykam i przenoszę do Antyśmietnika, bo nic tu rozważać się więcej nie da. Wskaźnik Pearla dla pigułek to nie jest wskaźnik wyssany z palca, więc nie wiem, w czym problem.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum