karla001, jeśli termin ważności jest ok i przechowywane były prawidłowo, to ja bym brała spokojnie.
Finka ale co znaczy przechowywane ok? po prostu lezaly w pokoju caly czas, nie w jakims szczegolnie naslonecznionym miejscu ale tez nie jakos w ciemnosciach.
Witam mam takie pytanie.. czy przed dostaniem tabletek miałyście robione jakieś badania prócz rozmowy-wywiadu i badaniu przez ginekologa? Ja nie, a czytałam, że są zalecane między innymi cytologia i badanie krwi.
Wysłany: Nie 12 Wrz, 2010 23:09
Cytat:
Czemu cholesterol?
Szczerze....wytłumaczyć tego nie umiem ale jak ja zadalam tu na forum takie samo pytanie jak Ofca2010, ktoś powiedział mi że cholesterol też się robi po czym moja lekarka to potwierdziła
Wysłany: Czw 23 Wrz, 2010 20:50
Libra, handel lekami na receptę jest nielegalny!!!
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Libra [Usunięty]
Wysłany: Czw 23 Wrz, 2010 20:56
...
Ostatnio zmieniony przez Libra Czw 23 Wrz, 2010 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw 23 Wrz, 2010 20:58
Chcesz je sprzedać - to nie jest handel?
Lek został przepisany Tobie. Jeśli nie masz co z nim zrobić, zwróć do apteki.
Poproszę moderatora o usunięcie tego posta.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Libra, ale jest kosz na niepotrzebne leki. Tak na marginesie, nie znasz jakiejś koleżanki co NA PEWNO bierze novynette? Nikt inny od ciebie nie odkupi.
"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
czesc! jestem tu nowa i od razu mam takie pytanie, wziełam dzis o 6 rano 1 tabletke z opakowania jednak jest to moj 6 dzien okresu bo doatałam go 27.09. jak myslicie czy po tygodniu antykoncepcja zacznie działac?
nie jest to moje pierwsze opakowanie jadnak miałam 2 miesieczna przerwe, zawsze zaczynałam 1 dniaokrasu ale chłopak mi wczoraj zrobił niespodzianke i powiedział ze wraca za 1.5 tygodnia wiec wolała bym byc zabezpieczona;) z gory dziekuje za odpowiedz:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum