w sumie najlepsza w mojej miescinie i nikt jeszcze na nia nie narzekal a chwala ja bardzo wiec jesli ja nie powiedzialam nic co zmuszalo by ja do badan a i ona nic nie wykryla to chyba nie trzeba bylo....
Chciałam tylko ostrzec, że to nie do końca w porządku, że po samym wywiadzie daje się receptę. Przecież nie każę jej szukać innego ginekologa. Jezu...
Wysłany: Sob 04 Lis, 2006 23:48
nie no spoko wszystko ok... ja rozumiem i np. jasne ze pewniej jest po badaniu... ale wlasciwie ciezko nam jest to okreslic bo to jednak nie my jestesmy lekarkami... niewiadomo pozniej kogo sluchac... czy znajomych czy jednak lekarza...
i tez mam podobne zdanie ze jednak recepta bez badan to dosc zabawne...ale nawet i po badaniach pigulki moga sie nie przyjac wiec i tak jeden bat
Po samym wywiadzie to tak trochę dziwnie, wypadałoby przynajmniej standardowe badanko zaliczyć..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
badanie mialam. chodzilo mi o to ze nie mialam badan hormonalnych robionych
Nie no, i wsio gut, bo z hormonalnymi to rusza się dopiero wtedy, gdy zaistnieje potrzeba. Primo, i tak nie pomogą za bardzo w doborze idealnej tabletki, secundo - dużo kosztują, więc jak nie ma potrzeby, to po co wydawać niepotrzebnie kasę?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
a ja tak tylko wroce do tych rzekomych przerw w braniu tabletek,tak w skali roku to mamy sporo dni beztabletkowych-wystraczy pomnozyc sobie 7 (dni przerwy miedzy opakowaniami) x 12 (ilosc miesiecy w roku=ilosc przerw).to wychodzi prawie 3 miesieace w roku przerwy. moim zdaniem to w zupelnosci wystarczy
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006 12:21
hmm.. a takie moze glupie pytanie? czy stosujecie do tego jeszcze jakas metode antykoncepcyjna? czy nie? bo troche pewnie bede sie bala kochac sie z moim facetem bez gumki tak zeby mial wytrysk we mnie...
Dirty [Usunięty]
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006 12:24
ja nigdy nie stosowalam niczego innego biorac tabletki. no bo po co je brac w takim razie? przeciez jesli bierzesz je prawidlowo daja bardzo duza pewnosc prawi 100%.
powerstuff_girl [Usunięty]
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006 12:27
no ja to rozumiem ale nie mam jeszcze doswiadczenia w tabletkach... jedyna metoda do tej pory to byla prezerwatywa i ciezko bedzie mi sie przestawic ze wspolzyje bez
Dirty [Usunięty]
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006 12:29
ja tez zaczynajac nie mialam doswiadczenia, ale uwazam ze jesli kobiety jebiora i nie zachodza to znaczy ze jest ok. poza tym nie sprzedawli byc czegos co by bylo nieskuteczne prawda?
powerstuff_girl [Usunięty]
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006 12:32
ja wierze w ich skutecznosc... chyba tylko to mi pozostaje gdyz mam tragiczne uczulenie na lateks i znudzilo mi sie juz okropne pieczenie i swedzenie po kazdym stosunku... musialam zmienic metode...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum