Nie za bardzo wiedziałam gdzie dać ten temat.
Więc tak: od dzisiaj ważne są tylko recepty z peselem. Recepty wypisane wcześniej będą ważne do końca miesiąca. Jak to będzie wyglądało z odpisami? Bo mam odpis na jeszcze 4 opakowania Logestu i zastanawiam się, czy będę musiała wykupić je wszystkie naraz.
Życie nie powinno byc podróżą do grobu z intencją, aby dostać się tam bezpiecznie w atrakcyjnej i dobrze zakonserwowanej postaci...
Jest raczej ślizganiem się z boku na bok, z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksploatowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem... rozkoszy...
Nie wiem jak z reszta, ale co do diane to mi lekarz tlumaczyl, ze to dlatego, ze jako glowne dzialanie maja wymienione leczenie tradziku, a antykoncepcja niby dodatkowo, wiec jako lecznicze sa refundowane.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
ja zawsze dostaje takie wydrukowane recepty z danymi adres pesel data urodzenia itd i lekarz tylko dopisuje lek date itd czyli teraz tylko takie będą obowiązywać?
kuzwa a ja mam 3 recepty- mialy starczyc na 6 miechow...super...
nie dosc ze bede musiala zaplacic za wystawienie nowych...
to ciekaw czy uda mi sie wykupic na ta jedna tabsy bo jak nie to super...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum