Nie wprowadzajmy nikogo w blad, Logest kosztuje 32 zl za 1 listek a nie za 3. Zreszta jak wiekszosc nierefundowanych tabletek - cena od 30 zl w gore, oczywiscie za 1 listek. (zalezy od apteki) I koniec tematu, bo mowa jest o krazkach a nie o cenach pigulek :>
Skoro tak mowicie, to na pewno macie racje. To bylo dwa lata temu, wiec po prostu nie pamietam.
Wracajac do tematu Nuvaring, ja szacuje, ze bedzie kosztowal jakies 40 zlotych. Nie moga dac chyba duzo wyzzszych cen, bo wtedy wszyscy pozostana przy tabletkach. Chociaz w sumie kto im zabroni
_________________ What would you do if you were not afraid?
gles [Usunięty]
Wysłany: Sro 01 Cze, 2005 15:07
Hm moze byc, tak sie zastanowilam i wlasciwie cena jednego krazka nie moze byc wysoka i na pewno nie moze przekraczac kwoty 45 zl (cena Depo Provery), bo wtedy zadnej babce nie bedzie sie oplacalo to kupowac.
hhmm.. a ja tak sobie mysle..czy oni przekonaja do tego kobietki, czy poniosa fisko w koncu:
1.bedzie to dosc drogie
2.nie jedna bedzie miala problem z zalozeniem
3.inne odstraszy sam fakt zakladania sobie tego
4.latwiej zaaplikowac sobie zastrzyk, tabletke czy plasterek niz to/tak sadze/
5.wciaz bym myslala czy sie to nie przesunalo, nie wypadlo..
ja jakos nie za abrdzo jestem do tego pzrekonana....
Wydaje mi się, ze to zalezy od budowy - ja jestem pewna, że mi by nie wypadł, bo by sie zahaczał o mocno wystającą szyjkę macicy, fakt, że do igraszek raczej bym wyciągała, bo wtedy to mógłby sie jednak przemieścić, ale ja też należę do ew. fanek tej metody..... jednej rzeczy sie tylko boję- ja że m alergik i nie wiem, jak taki krązek może podziałać na moją blonę śluzową....
_________________ CHLEBA I PRACY DLA WSZYSTKICH!!! SALAMI DLA WYBRANYCH!!!
ja tez jestem zainteresowana, ale jednak balabym sie tymi ewentualnymi "przemieszczeniami". tabletke lykasz i siup. plasterek przyklejasz i siup. zastrzyk dostajesz w pupe i siup. no a ten nuvaring to tak nie wiadomo. ja bym sie dygala, choc przyznam, ze z poczatku nie krylam entuzjazmu, gdy sobie o tym cudenku poczytalam.
co do ceny to wy se tak szacujecie na 45 zl gora, ale popatrzcie ile evra kosztuje - ponad 60 zeta - i myslicie, ze krazki beda o dwie-trzy dychy od plastro tansze? iii akurat
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
no wszystko sie zobaczy. u nas i tak cholera jasna antykoncepcja stoi na takim poziomie ze sie mozna zalamac.
jak bedzie wreszcie implanon to ja sie pisze.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
nie no glesiu, oczywiscie ze za jedno opakowanie zawierajace 3 plastry,
zreszta chyba by kobitki zbankrutowaly jakby mialy placic 180 zeta za 3 plasterk, zreszta nikt by tego nie kupowal
gles [Usunięty]
Wysłany: Sro 08 Cze, 2005 18:50
No, no to nuvaring 3 krazki beda tez w tej cenie, tak mysle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum