Data ważności ok - to był trójpak, na wszystkich jest 2012-06. Przed aplikacją trzymam w lodówce
Kurczę, chyba rzeczywiście napiszę i dołączę zdjęcie. Jakby to była oczywista możliwość to by chyba to umieścili w ulotce :/
Jestem ciekawa ile osób po poście wrzosowatej pobiegło wyciągnać i sprawdzić krążek.
Ja mam natomiast głupie pytanie: Czy taki krążek może w jakiś sposób potęgować męskie doznania? :/ Proszę się nie śmiać, ale odkąd używam NR z facetem jakoś szybciej nam idzie.
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
Ja mam natomiast głupie pytanie: Czy taki krążek może w jakiś sposób potęgować męskie doznania? :/ Proszę się nie śmiać, ale odkąd używam NR z facetem jakoś szybciej nam idzie.
u mnie glownym powodem rezygnacji z NR bylo to, ze R. go wyczuwal i mu to przeszkadzalo... kurna, a dla mnie to byla idealna metoda...
mirabelka, Ja na początku za każdym razem wyciągałam, jakoś mi się nie widziało dopychać krążka coraz głębiej podczas stosunku. Może też powinniście?
Potem spróbowaliśmy bez wyciągania i za każdym razem kończyło się przedwcześnie z jego strony Chociaż to było 3 - 4 razy dopiero. Myślałam, że może to kwestia lepszego nawilżenia, ale to by było dziwne.
amisu, No być może, nic innego nie przychodzi mi do głowy.
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
agnieszka82, juz po ptakach bo odstawilam...ale chce od nastepnej miesiaczki wrocic do hormonow wiec moze znowu NR, a jak nie to tabletki. jak dostane recepte na krazek to bede go poprostu przed stosunkiem wyjmowac...
Witam!
Coraz bardziej przekonuję się do tych NR, dużo czytałam. Brałam 3 rodzaje tabletek, mam po nich niskie libido, wręcz takie - bez kija nie podchodź. Lekarz zapisał mi Yaz, ze niby mają pomóc ale niekoniecznie, bo raczej tak mój organizm działa na hormony.
Jedno mnie tylko zastanawia jak ten ring układa sie podczas stosunków??
Nie wypada?? Nie mogę jakoś tego sobie wyobrazić
Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 10:34
Wypiłam wczoraj Theraflu i doczytałam się w ulotce,że przy stosowaniu doustnych środków anty trzeba zasięgnąć porady- więc się radzę Zabezpieczać się teraz dodatkowo? Pije też syrop Elofen i Biorę ACC600
czy zauważyłyście przy NR jakiś spadek libido?
bo to moja ostatnia nadzieja i nie wiem czy się decydować, bo przy tabletkach (brałam różne) i plastrach moje libido było bliskie zeru
Nareszcie znalazłam czas żeby zadzwonić. Zniechęciłam się 3 tygodnie temu, bo miał do mnie ktoś oddzwonić i nie oddzwonił, a okazało się, że dzwoniłam do Scheringa zamiast do Schering-Plough a to JEST różnica .
W każdym razie pani mnie wypytała o wszystko (okoliczności, skutki uboczne, data zaobserwowania, dane kontaktowe), podałam nr serii i mają się kontaktować w sprawie zwrotu kaski lub darmowego NR (bo to jest "uszkodzony produkt").
Ten uszkodzony NR przechowuję w tym jego oryginalnym opakowaniu, jako dowód zbrodni
No, zobaczymy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum