Nie moge zrobic tak, ze mam krazek 4 tygodnie, potem robie tydzien przerwy, a potem dopiero zakladam nowy, prawda?
Możesz ! Tak właśnie jest na mojej ulotce. Że 4 tygodnie max, przerwa tygodniowa i potem znowu nowy krążek. Sama tak robiłam i w ciąże dotychczas nie zaszłam
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Wysłany: Pią 04 Cze, 2010 18:33
To i ja się dopiszę Też tak robiłam, zgodnie z ulotką i wszystko było ok
_________________ From too much love of living
From hope and fear set free
We thank with brief thanksgiving
Whatever gods may be
That no life lives forever
_________________ What would you do if you were not afraid?
herley [Usunięty]
Wysłany: Wto 13 Lip, 2010 09:51
czy jesli uzywacie nuvaring to jest mozliwosc zeby wypadl z pochwy ?
ewentualne jego przesuniecie moze wplynac jakos na jego dzialanie ?
jak gleboko powinnam go wlozyc ?
Wysłany: Wto 13 Lip, 2010 10:11
Nie ma możliwości, żeby wypadł. Włóż go tak, żeby cały się schował i żebyś go nie czuła, będzie ok
_________________ From too much love of living
From hope and fear set free
We thank with brief thanksgiving
Whatever gods may be
That no life lives forever
herley [Usunięty]
Wysłany: Wto 13 Lip, 2010 10:53
ale mam go wlozyc tak jak tampona ? (tampon+polowa palca)
Nie czytałaś ulotki jak należy go włożyć ? Po prostu najgłębiej jak potrafisz, żeby nie był płytko.
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 19:20
Dziewczyny...gdzieś tak pewnie już z 7msc używam NuvaRing i podczas ostatniego krwawienia zauważyła,że stałam się jakby luźniejsza Ciągle wysuwały mi się tampony, a nigdy wcześniej tak nie miałam. Czy możliwe,że NR mnie tam rozciągnął?
gorgusia, na pewno nie. Do roboty z mięśniami Kegla marsz
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 14:41
Mam dylemat. Odstawiam hormony i jakoś bardzo bym chciała już z nimi przestać. Założyłam krążek 6.09. Czy nic się nie stanie jak wyjmę krążek wcześniej niż po 3tyg? Czy lepiej czekać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum