_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Podobna do arabelki, ale w moim rozmiarze delikatniejsza dużo.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
moona89, teoretycznie nie, ale w praktyce - tak. każdy model może być dużo/mało miseczkowy, mieć ścisły lub luźny obwód... itp. itd.
panache mają na przykład szersze fiszbiny (zazwyczaj!). chociaż to zależy jaka linia (panache atlantis, panache cleo, panache masquerade, panache superbra...)
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
moona89, ja bym się skusiła teraz jest tyle opinii na lobby/balkonetce o każdym praktycznie staniku, że analizując to, co nosisz do tej pory łatwo dobierzesz rozmiar dla innego stanika, gdyby potencjalnie miał się on czymś różnić
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
No właśnie te szersze fiszbiny to też jakiś dziwny sikret jest, bo tu może wiele zależeć od samego fasonu nawet tego samego modelu! Przykład - balkonetka Harmony właziła mi na plecy, natomiast wersja fullcup była wąskofiszbinowa i pięknie obejmowała biust i nic ponad to
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Dziewczyny z Krakowa i okolic, pytałam w zeszłym roku o namiary na sklepy w Krakowie, dostałam od Was kilka, byłam, kupiłam stanik. Teraz mam pytanie czy gdzieś w Krakowie można kupić staniki o obwodzie 65 ale z tych tańszych firm? Ja albo źle użytkuję staniki, albo źle piorę, ale tak samo długo służą mi staniki za 150 zł. jak i te za 50 zł. Kupiłam ostatnio przez allegro stanik z Avy i jest całkiem ok, czy gdzieś w Krakowie można dostać tą firmę? Lub inne, podobne cenowo?
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
magdusia, toffino jest bardzo scisly, obwod w ogole nie pracuje (majac 66 cm pod biustem kupilam 65 i nie moglam sie dopiac!), czasami splaszcza, ale jest przesliczny obys trafila!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum