yhyhyhy, ale mam szczescie!
za wszystkie staniki zaplacilam w sumie ~15 zł, za same koszty przesylki
freya eleanor biała
freya eleanor pistacjowa
freya eleanor oliwkowa
freya zeta biała
jeszcze nie wiem, czy beda dobrze lezec czy oddam dalej w swiat, rozmiary to 28E, z wyjatkiem oliwkowej - bo to 30D. jakby ktos byl chetny do nabycia za koszty przesylki gdyby na mnie nie pasowaly to pisac
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Eleonorka jest szatańsko ciasna, mam białą i rządzi chociaż generalnie nie lubię białych staników i więcej białych nie kupię (ten w ogóle zszarzał) - szkoda, że nie trafiłam właśnie pistacjowej. Zna ktoś patent na rozjaśnienie zszarzałego stanika?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mi puszczały najgorsze plamy, a kolor cały czas ten sam.
Białe poszarzałe prześcieradła też elegancko puściły.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
z brastopu nikt nic nie będzie zamawiał przypadeczkiem?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Wysłany: Wto 04 Paź, 2011 18:21
Postanowiłam zacząć dobrze dobierać staniory Mam z tym trochę problemów dlatego, że na przestrzeni ok. roku z miski C awansowałam do F/G jeśli chodzi o producentów polskich i do E jeśli mówimy o brytyjskich.
Największy problem mam z obwodem, mierząc się wychodzi mi 85 (ściśnięte stanowczo, a nie zbyt mocno) jak wiadomo, żeby obwód dobrze trzymał, powinno się ten wynik zaniżyć (rada chociażby z portalu dopasowana.pl) I teraz pytanie: czy zaniżać do tej 80?
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Wysłany: Wto 04 Paź, 2011 19:00
To jeszcze jedno pytanie. Jako, że najpierw muszę się upewnić co do rozmiaru biustonosza, chciałam kupić coś tańszego niż Panache czy Freya Chciałam też kupić coś w polskim sklepie, co szybko będzie można wymienić (w razie czego) czy firmy Ava i Gaia są coś warte, czy któraś z Was ma biustonosze tych firm?
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum