Wiek: 24 Dołączyła: 02 Mar 2009 Posty: 433 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 12:49
Nie wiem czemu nas obrażasz, nie komentowałam tego, tylko czytałam do tej pory, bo po co. Jeśli uważasz, że nic nie będzie to twoja sprawa. Dziewczyny tylko mówiły co myślą, o co zresztą poprosiłaś na początku.
Podobnie jak one zmieniłabym lekarza, po takim tekście, wystarczy spojrzeć do ulotki, jeśli naprawdę nie chcesz mieć teraz dzieci to pamiętaj o dokładnym braniu i tyle, ale jak mówie nie mój cyrk, nie moje małpy.
[quote="wrzosowata"][b]cherrilady[/b], nawet nie wiem o co chodzi bo nie chcę mi się czytać tematu :roll:
ale powiem ci jedno - pisz zrozumiale i bez błędów albo wracaj do podstawówki.[/quote]
[quote="Czarownica"]Nie wiem czemu nas obrażasz, nie komentowałam tego, tylko czytałam do tej pory, bo po co. Jeśli uważasz, że nic nie będzie to twoja sprawa. Dziewczyny tylko mówiły co myślą, o co zresztą poprosiłaś na początku.
Podobnie jak one zmieniłabym lekarza, po takim tekście, wystarczy spojrzeć do ulotki, jeśli naprawdę nie chcesz mieć teraz dzieci to pamiętaj o dokładnym braniu i tyle, ale jak mówie nie mój cyrk, nie moje małpy.[/quote
nas ? jak się nie wypowiadałaś to jakim cudem Ciebie obraziłam ?
cherrilady, ja np. nie zrozumiałam, że lekarz to pochwalił i podejrzewam że dziewczyny też nie. Po prostu chodzi nam o utwierdzanie się w pewnych mitach typu że jedna zapomniana tabletka to nic.
Lekarz powiedział Ci co chciałaś usłyszeć i grasz teraz cwaną. Obyś się kiedyś na czymś takim solidnie nie przejechała. Zapomnienie pierwszej tabletki po przerwie to NAJGORSZY Z MOżLIWYCH BłęDóW co bylo tu już mówione wiele razy.
Ufaj komu chcesz, nikt nie każe Ci pytać nas o zdanie i prosić o pomoc. Ale dorośnij chociaż do przeczytania ulotki na litość boską!
beatrice [Usunięty]
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009 13:16
cherrilady, koniecznie zmień lekarza, zwłaszcza jeśli jesteś w ciąży - bo w Twoim wypadku nadal jest to możliwe. Zrób koniecznie test ciążowy i nie łykaj teraz tabletek, bo to może zaszkodzić dziecku.
Lekarz który twierdzi, że pierwsza pominięta tabletka to nic takiego i na pocieszenie opowiada historie laski która bierze tabletki co 2-3 dni i nie jest w ciąży to żaden lekarz.
Ćwiczenia z czytania ze zrozumieniem to komu jak komu, ale Tobie by się akurat przydały (proponuje od przeczytania ulotek od tabletek anty) I jak to się pięknie sprawdza, że u innych widzimy to co powinniśmy u siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum