Takie same ale różniące się kolorem żeby było zależnie od humoru
Wiadomo że nie wszędzie takie kolczyki ubiorę bo faktycznie może są trochę infantylne ale czasem do bardziej sportowych outfitów to czemu nie?
Wysłany: Pon 23 Sty, 2012 18:29
Kolczyki ładne, szkoda tylko, że z plastiku. Nie lubię plastikowych kolczyków, bo wyglądają przez to tandetnie, mimo, że sam wzór/kolorystyka mogą być ciekawe.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Takie same ale różniące się kolorem żeby było zależnie od humoru
Wiadomo że nie wszędzie takie kolczyki ubiorę bo faktycznie może są trochę infantylne ale czasem do bardziej sportowych outfitów to czemu nie?
Dokładnie! Czasem taka "zwykła" biżuteria jest zbyt elegancka i nie pasuje do wszystkiego. Ja ubieram się raczej na sportowo, a jednocześnie lubię zawsze mieć jakieś kolczyki, wisiorek, bransoletkę. Niektóre takie to strzał w dziesiątkę
I nie uważam je za infantylne
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 13:57
Kilka par z ostatnich dwóch tygodni.
Opia, duże kolorowe (ożywią czarny strój)
House, na lato
Drewniane serducha, bardzo lekkie
Kulki w białe kropeczki czyli biedronka w wersji EMO
Ostatnio moje ulubione
Nic więcej."
Ostatnio zmieniony przez Karolina Czw 26 Sty, 2012 18:14, w całości zmieniany 1 raz
pewnie z jakiegoś małego sklepu i nie do dostania gdzie indziej?
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
U nas jest boski sklepik jesli chodzi o fantazyjne kolczyki! No masakra po prostu! Bede kiedyś to fote cykne i Wam pokażę. Szok po prostu, babka sama robi. Ja nie noszę wiszących kolczykow, ale jakbym nosiła to bym się tam zaopatrywała, cuda ma!
Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 18:08
Guzik, wymieniłam na szafa.pl
Dziewczyna w opisie stwierdziła, że są z H&m'u.
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum