Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

"obawy"

Poprzedni temat «» Następny temat
"obawy"
Autor Wiadomość
Ewunia2008
[Usunięty]

Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 19:52 

dziekuje .....:-))na szczescie moj Chory na grypeee.........i nie bylo nic a nic :jupi: ..,..juz wzielam jedna te za wczoraj po prawie 24 ...poczekam do zanim pojde nyny i wezme dzisiejsza ..tak jest chyba ok ...DZIEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)

Finka 

Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 19:55 

Ewunia2008 napisał/a:
na szczescie moj Chory na grypeee.

:shock: całe szczęście że chłop tego nie widzi :mrgreen:

ale fakt, macie farta :wink:
czyli nie ma paniki, wsjo ok, może na przyszłość przypominacz w telefonie? :wink:

Ewunia2008 napisał/a:
DZIEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

nie ma za co :)

Ewunia2008
[Usunięty]

Wysłany: Sro 22 Paź, 2008 21:06 

:jupi: nio fart ......a z tym telefonem to sobie zaraz nastawie na maxa glosnosc i dlugosc chyba moze mi przejdzei ta sklerozaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa :oops: buziaki i dzieki jeszcze raz wielkie

Finka napisał/a:
nie ma za co :)

OJ JEST!!! :wink:

Wampirek 

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 11:25 

dobra przyznaje sie bez bicia bo nie jestem pewna ;)
kumpela wydłużyła przerwę.
Wczoraj był ósmy dzień..
Powiedziałam, że ma dziś wziąć i zabezpieczać się dodatkowo 7 dni, right ?

yvonne
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 12:04 

right

madzia
[Usunięty]

Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 20:15 

hej dziewczyny mam pytanie, chociaz z przeczytalam wiekszosc postow i mniej wiecej wiem o co chodzi. ale dalej potrzebje potwierdzenia. biore yasmin od ponad 2 lat. wczoraj 1 raz poamnialam tabletki. zapomnialam 5 tabletki z 1 tygodnia i wzielam ja po 14 godz. stosuje prezerwatywy razem z tabletkami wiec i tak bede je uzywac dodatkowo przez 7 dni ale interesuje mnie watek o tym, ze w przypadku 1 tygodnia nawet przed zapomniana tabletka istnieje ryzyko ciazy. ja bralam 1 tabletke w sobote a kochalam sie we wtorek ale z zabezpieczeniem. mam nadzieje ze nie musze sie martwic tym zapomnieniem?? ale i tak na [rzyszlosc chcialabym wiedziec o co chodzi z tym ryzykiem jak sie kochalo przed niewzieciem tabletki( czy ty tyczy sie tego jak sie kochalo w przerwie tylko? bo tez tak czytalam) prosze o odpowiedz:)

mcmer
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 09:36 

Madzia jedziesz 2 lata na hormonach i nie wiesz co i jak no dobre jak ich nie zażywam narazie a wiem prawie wszystko bo dużo czytam na forach itp a ty jedziesz jeszcze na prezerwatywach to się czego boisz jak jej nic się nie stało to powinno być wszystko w 99% dobrze :D

Zoe 

Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 09:40 

20 lat już masz a nic nie wiesz o przecinkach i kropkach.

Lady Makbet 

Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 09:42 

madzia, proszę Cię...wystarczy poszukać na forum i znajdziesz odpowiedzi na swoje wszystkie pytania.

yvonne
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 12:06 

madzia napisał/a:
hej dziewczyny mam pytanie, chociaz z przeczytalam wiekszosc postow i mniej wiecej wiem o co chodzi. ale dalej potrzebje potwierdzenia. biore yasmin od ponad 2 lat. wczoraj 1 raz poamnialam tabletki. zapomnialam 5 tabletki z 1 tygodnia i wzielam ja po 14 godz. stosuje prezerwatywy razem z tabletkami wiec i tak bede je uzywac dodatkowo przez 7 dni ale interesuje mnie watek o tym, ze w przypadku 1 tygodnia nawet przed zapomniana tabletka istnieje ryzyko ciazy. ja bralam 1 tabletke w sobote a kochalam sie we wtorek ale z zabezpieczeniem. mam nadzieje ze nie musze sie martwic tym zapomnieniem?? ale i tak na [rzyszlosc chcialabym wiedziec o co chodzi z tym ryzykiem jak sie kochalo przed niewzieciem tabletki( czy ty tyczy sie tego jak sie kochalo w przerwie tylko? bo tez tak czytalam) prosze o odpowiedz:)

przez tydzien musisz sie dodatkowo zabezpieczac
reszta nie musisz sie martwic
zapomniana tabletka nie wplywa na przeszlosc
zapomnienie nie dziala wstecz (tylko jesli po 7dniowej przerwie nie wezmiesz 8go dnia pigulki to mozliwe jest ze sex w przerwie skonczy sie ciaza ale to wyjatek od reguly)
pigulki dzialaja juz od pierwszej przyjetej tabletki wiec jak nawet drugiego dnia zapomnisz to sex pierwszego dnia byl bezpieczny

madzia
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 15:07 

dziekuje za odpowiedz:) a za bledy, ktore niektorym przeszkadzaja to przepraszam.

beatrice_bb
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 22:21 tabletka w 3cim tygodniu

cześć dziewczyny. w trzezcim tygodniu najprawdopodobniej zapomniałam tabletki (tzn. nie ma jej w blistrze, ale nie mogę sobie przypomnieć tego momentu kiedy ją zażywałam). POwiedzcie mi teraz jesli normalnie zrobiłam przerwę i zacznę jeść nowe opakowanie to czy i przez ile dni muszę się ewentualnie zabezpieczać przy tym nowym opakowaniu????/Dzięki za informacje

P.S. Włąśnie Wam też zdarza się nie pamietać tego momentu kiedy zażywacie tabletkę czy tylk ja jestem jakaś nienormalna????:/

yvonne
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 23:03 

http://www.antyforum.pl/viewtopic.php?t=13

beatrice_bb
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 23:11 

tylko,że niestety ja zrobiłam normalnie przerwę po całym opakowaniu, dlatego, że nie jestem pewna czy ją wzięłam czy nie...

yvonne
[Usunięty]

Wysłany: Nie 16 Lis, 2008 00:24 

jest taka jedna zasada w antykoncepcji - cokolwiek sie schrzani powinno sie zabezpieczac 7 dni po tym zdarzeniu
jesli juz to sex 7 dni od zapomnienia mogl byc niebezpieczny
ale juz przy nowym opakowaniu powinno byc raczej wszystko ok

Odpowiedz do tematu