_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
heidhr, ale mnie ginekolożka mówiła coś zgoła innego - mianowicie, że w przypadku minipigułek (czyli jednoskł.) organizm może cierpieć na dolegliwości związane z niedoborem estrogenów. A z Twojej wypowiedzi wynika, że to właśnie kiedy organizm produkował mało estrogenów, kłopotów z cerą nie miałaś, dobrze rozumiem? Jeśli tak, no to w sumie minipigułka mogłaby być jakimś rozwiązaniem..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie no, jasne. W końcu organizm sam powinien sobie radzić. A pozwolę sobie spytać bezczelnie - zwracasz uwagę na dietę? Próbowałaś może odstawić na jakiś czas całkowicie alkohol, wędliny i nabiał (głównie mleko, ser żółty, topiony - chodzi o odkwaszenie organizmu)?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 23:00
nie i nie zamierzam w diecie mieszać.
wędlin praktycznie nie jem, serów topionych i żółtych - też.
dużo mleka i raczej sporo alkoholu, ale w czasach ślicznej cery mleka i alkoholu było tyle samo.
ale w czasach ślicznej cery mleka i alkoholu było tyle samo
To akurat nie ma znaczenia, raz organizm może sobie radzić, a raz nie. Nie chcę absolutnie podważać opinii Twojego lekarza, który zdiagnozował problem w hormonach, ale organizm to jest dość złożona maszyneria, zawsze można spróbować z odstawieniem alkoholu i mleka, w końcu jesteś tym, co jesz
This is it:
'Nothing.'
Po migdałowym Pharmacerisie, który sporo dobrego zdziałał, przyszedł czas na wypróbowanie żelu Iwostin Purritin Remover, który ma w składzie kwas laktobionowy (czyli PHA).
Sam żel w stosowaniu jest obleśny, paskudna wstrętna maź, która zasycha na skórze tworząc dziwną, nieprzyjemną w dotyku powłoczkę. I na tym skończyłyby się wady, bo reszta to same zalety, a organoleptyczne właściwości są przecież jakby na szarym końcu, jeśli chodzi o kosmetyki tego typu. Ma być skuteczne i jest. Stosuję co drugą noc, na zmianę z kremem Ziaja Kozie Mleko 2. Przebarwienia ładnie się rozjaśniają, buzia gładsza, podoba mi się też to, że nie mam przesuszonych, łuszczących się placków, które pojawiały się czasem tu i ówdzie przy Pharmacerisie. No ale kwas inny i stężenie pewnie też.
Polecam do wypróbowania, cena około 40 zł / 40 ml.
This is it:
'Nothing.'
oo, kwas wysoko w składzie.
Ja ostatnio przeszlam sie na mikrodermabrazję (polecam!) i dlatego odstawilam kwasy na jakiś zcas, ale myślę że tzreba wrócić chociaż trochę
moze się skuszę jak skończą mi sie inne specyfiki bo nie chcę mieć kolejnych tubek kwasów, po kolei
Mrówka, ale tu nie trzeba jakiejś wielkiej motywacji zabieg jest mega przyjemny, taki odkurzacz wsysa skórę, strasznie odprężające
a po wszytskim mozna bez wstydu wyjść na ulicę
fajne, mnie się spodobało. po powrocie do domu jak małożylam maskę to pierwszy raz w życiu wchłoneła się niemal do zera
nazajutrz wszystkie zaskórniki się pięknie pokazały, i się ich ręcznie pozbyłam
nazajutrz wszystkie zaskórniki się pięknie pokazały, i się ich ręcznie pozbyłam
ja to zrobiłam bez mikro. Efekt jest taki, że moje czoło wygląda ja[ukbym miała gronkowca czy coś. ktoś powinien mnie bić po łapach. Moja cera jest ok, mam trochę zaskórników, ale nie są jakieś mega widoczne. Nie wiem czy to na tle nerwowym, ale z gładkiego czoła potrafię zrobić coś tak paskudnego, że nie mogę na siebie patrzeć.może w końcu się wybiorę i przestane grzebać niepotrzebnie w skórze.
Zoe, na jak długo przed mikro odstawiłaś kwasy? Ja używam od października kremu Pharmaceris z kwasem migdałowym, ale tak mnie zaciekawiłaś tą mikrodermabrazją, że aż się skuszę chyba
_________________ Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum