wy tu o jakiś filmach piszecie jak ludzie potrzbują rady na temat usunięcia. co za forum? lepiej by było napisać jak sie nazywają tabletki na ból stawów lub wrzody żołądka które wywołują poronienie i są bez recepty.
jak potrzebujesz rady na temat usuniecia to utworz gazete na ogloszeniach ginekologia wszystko i sobie podzwon i popytaj.... to nie forum od takich informacji
wy tu o jakiś filmach piszecie jak ludzie potrzbują rady na temat usunięcia. co za forum? lepiej by było napisać jak sie nazywają tabletki na ból stawów lub wrzody żołądka które wywołują poronienie i są bez recepty.
Prosze Cie, idz sobie stad.
_________________ What would you do if you were not afraid?
kiwi [Usunięty]
Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 11:04
taki kraj nic dodać nic ująć jedynie się zabić lub wywołać "wypadek", nie można liczyć na normalna pomoc tylko krytykę. ja nie mam 2,5tyś. a co później , wypier.. na śmietnik, będzie oki? bo nie chce bękarta! i męczyć sie przez te miesiące? już tego nienawidzę
A kto byl przy splodzeniu dziecka? Ciebie nie bylo? no wybacz, my tu sie skupiamy co zrobic, zeby nie bylo wpadek, a konsekwencje swojego zachowania trzeba umiec przyjac. Przykro sie takie cos czyta, jak ktos nie dorosl do odpowiedzialnosci to do seksu tez nie.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Trzeba bylo myslec wczesniej, a nie teraz szukac aborcji! Straszne! Jestes okropna po prostu! Jest mnostwo mozliwosci jak poradzic sobie z dzieckiem, ktore pojawilo sie w zlym momencie. Trzeba tylko chciec.
Ale Ty pewnie jestes zbyt leniwa i wygodnicka i za bardzo zal Ci na pewno Twojego zajebistego zycia, zeby pomoc maluchowi w stawianiu pierwszych krokow na swiecie.
Tu pomocy w tej sprawie nie znajdziesz. Wiec idz sobie i nie wracaj!
_________________ What would you do if you were not afraid?
Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 11:23
kiwi napisał/a:
wywołać "wypadek", nie można liczyć na normalna pomoc tylko krytykę. ja nie mam 2,5tyś. a co później , wypier.. na śmietnik, będzie oki? bo nie chce bękarta! i męczyć sie przez te miesiące? już tego nienawidzę
Skoro nie masz 2,5 tys. to trzeba bylo wcześniej myśleć i kupić prezerwatywy za zlotych 10. Bękarta? Dziewczyno Ty się lecz! To Twoje dziecko, jak możesz tak mówić? Jak się myśli dupą a nie glową to trzeba się "męczyć". Żalosna jesteś. amisu ma rację, idź stąd. Na tym forum można znaleźć dużo postów osób, które mają dzieci choć nie chcialy. Teraz są szczęśliwymi rodzicami i jakoś dają radę. A Ty wpadasz tu z takimi tekstami... Ciesz się, że nie mam Cię pod ręką, bo normalnie bym Cię pierdolnęla.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
moni widzisz jakie badziewie ten czlowiek napisal? sieje zamet...o to mu chodzi. przykre..a nie taki jest sens "antyforum"..
Nie wiem jaki jest sens antyforum wiem, ze nie chce aby antyforum stalo sie piaskownica, w ktorej monika bedzie obrzucac innych blotkiem i lopatkami!
Dlatego tez prosze abys nastepnym razem, zanim cos napiszesz, wypowiedziala te slowa w glowie.
_________________ Happiness can only come from inside of you and is the result of your love.
"...różne są ptaki, są orły i kury, orły wzlatują wysoko pod chmury..."
Wiek: 26 Dołączyła: 27 Kwi 2005 Posty: 415 Skąd: Stu milowy las
Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 17:10
Monika, masz prawie 25lat, już chyba czas zacząć odpowiadać jak dorosła kobieta a nie jak emocjonująca się nastolatka? Moni jest modem na tym forum i zwróciła Ci uwagę, żebyś panowała nad językiem i tym co piszesz! Wg mnie jest to prowokacja i osobie chodzi właśnie o to, żeby porzucać botem, a ja bym jednak wolała, żeby osoby które mają napisać coś w stylu: "wyrzućcie stąd to gówno" zamilkły.
ps. proszę moderatora, żeby usunął kilka powyższych postów nie wnoszących nic do dyskusji, łącznie z moim...
_________________ Absterget Deus omnem lacrimam ab oculis eorum - i otrze Bóg wszelką łzę z ich oczu!
karola0581 [Usunięty]
Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 21:42
kiwi napisał/a:
bo nie chce bękarta! i męczyć sie przez te miesiące? już tego nienawidzę
życzę byś nigdy nie musiała przez te słowa płakać,np. wtedy gdy dorośniesz i zapragniesz dziecka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum