tylko, że odciski a pęcherze to dwie różne sprawy. Ja osobiście plastrów używam tylko drugim przypadku. Natomiast na odciski używam specjalnej maści. Smaruję nią kilka dni i później skóra odchodzi razem z odciskiem i nic nie boli. Oczywiście pod warunkiem użycia kremu nawilżającego pod spód tej maści.
_________________ Czas ucieka, kiedy go nie pilnujesz [P.Coelho]
Dziewczyny, M popękały pięty na wakacjach, ale tak mega chamsko, coś jak tutaj tylko gorzej...:
http://www.keratosispilar...r-12-aug-06.jpg
Nie wstawiam obrazka bo to mało estetyczne....
Co z tym robić? Znacie jakiś dobry krem, maść? Pumeksować to delikatnie?
Czy wysłać do kosmetyczki?
a ja przestrzegam przed pozostawianiem odcisku samemu sobie...
u mnie skończyło sie wypalaniem i dziurą w pięcie, bo czekałam az sam zejdzie...
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Czy maść z mocznikiem pomoże na modzele na piętach i na spodzie stopy, przy małym palcu? Potrzebuję czegoś, co się raz na zawsze z tym rozprawi, bo regularna pielęgnacja (moczenie, ścieranie tarką, krem) zmiękczała zrogowaciałą skórę tylko trochę.
A ja znów mam pęcherze przebiłam je na drugi dzień i aż mi paraliżują pięty...Nie wiem co ja mam z tymi stopami, że jakie bym nie ubrała buty to i tak powstają. Ktoś ma pomysł z czego mi się to bierze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum