Zakładam wątek o waszych odkryciach muzycznych - czyli nie to, co słuchamy tylko to na co wpadniemy znienacka i co okaże się niesamowite i warte podzielenia się z reszta antyforum.
Otóż ja ostatnimi czasy odkryłam Florence and The Machine - niesamowita muzyka.
Ostatnio zmieniony przez Guzik Sob 12 Maj, 2012 10:04, w całości zmieniany 1 raz
moim największym odkryciem ostatnich lat był Skindred, dla fanów mocnych brzmień ragga/punk/metal, ostro, melodyjnie, z przytupem http://www.myspace.com/skindred
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
nie są to odkrycia, ponieważ słucham tych zespołów już od daaawna, ale polecam.
O i jeszcze polecam A Perfect Circle, dla fanów Toola, podobne klimaty, ale "przystępniejsze". Samego Toola również, wspaniały zespół.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Gotan Project - piekna, poruszajaca muzyka, az sie chce zatanczyc tango (gdyby sie umialo )
tajemnica, napiecie, gwaltownosc i delikatnosc zarazem
slyszalam to juz wczesniej, dzis dopiero ktos mnie uswiadomil, co to.
Moim ostatnim odkryciem muzycznym jest Sigur Ros - pewnie to ja tylko żem taka opóźniona
Przepiękna muzyka, taka inna od amerykańskiej, ale to chyba jak z Bjork - albo się zakochuje albo nienawidzi http://www.youtube.com/watch?v=UBVKm3bDcVs
Wysłany: Sro 16 Wrz, 2009 12:58
Cytat:
Gotan Project
bardzo lubię i teraz szukam czegoś w podobnego
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum