Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Odkurzacz

Poprzedni temat «» Następny temat
Odkurzacz
Autor Wiadomość
Offik 

Wysłany: Czw 05 Lis, 2009 22:36 

Sprawuje się dobrze, ale roboty przy nim dużo dużo więcej. Filtr trzeba czyścić po odkurzeniu zaledwie jednego pokoju (jeśli się odkurza raz na tydzień). Można oczywiście za każdym razem zakładać nowy filtr, ale to znów koszty.

Penelopsis 

Wysłany: Czw 12 Lis, 2009 21:45 

coś w tym jest chyba...
ja nie wiem, ale chyba jestem tradycjonalistką choć bardzo kusi mnie ten odkurzacz :D
http://www.youtube.com/wa...pViQCki98A&NR=1
naprawdę śmiesznie to wyglada.

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
chlor  godzina dla ziemi  siedem dni przerwy  boli mnie brzuch  cena  prostownica  szczecin  z wytryskiem  wewnątrzmaciczna  logest i interakcje  postinor tabletki  bol przy stosunku  okres stosunek  zakrzep  skutecznosci  opoznic okres  implanon  zaburzenia  tisard  wrastające włoski  fenylefryny  żyły  brązowe plamienia  opóźnienie miesiączki po pierwszym razie  apo-napro  proszę o pomoc  badania przed tabletkami  augmentin  TABLETKI BEZ RECEPTY  yasmin a tycie  azalia  dr max  sylvie 30  bóle  torbiele  skład tabletek  tabletka za wcześnie  czy to ciaza  belissa sun  ginekolog?  zapomniane tabletki  obcasy  pelvexiser  witaminy  dalia  ikei  gynalgin a cilest  boli+brzuch  jakie najlepsze  wybielanie odbytu  pierwsze opakowanie zabezpieczenie  żyła  arthron complex  minulet  wpływa  yaz wrocław  microgynon  krwawienie śluz  pominięcie tabletki antykoncepcyjnej  leki antykocepcyjne  taromentin a alkohol  zabija  woda w macicy  ambrosol  persen a tabletki  microgram  zioła  tabletki dopochwowe  odstawić bezpiecznie  tabletki a brązowa wydzielina  opóźnienie miesiączki  izyda  nowynette  citizen  naraya cena  tabletki odchudzajace  beta hcg we krwi  tabletki biegunka  ocet  przekłuta  gynefix  podczas okresu  cilest, wymioty  sluz po okresie  biegunka antykoncepcja  slim 15  espumisan  bibu  seks okres  ukruszona  ketokonazol  uczulenie  pearl  opinie o Qlaira  kiedy seks  po 16 tabletkach  do you really love  deskjet  xylometazolin  aerts 
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 13