CX 300, teraz ciut nowsze są chyba CX 500:)
maja tez w eko-opakowaniach
to chyba taki najpopularniejszy model ich z tego typu.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Ostatnio zmieniony przez Guzik Czw 15 Gru, 2011 13:50, w całości zmieniany 1 raz
ja wczesniej miałam ze 3 pary tych creative, na pewno kot mi uszkodził jakieś, ale i sie zuzyły same... Sennheisery mam własnie jakoś 2 lata, może chwile dłużej - nie pamietam juz po prostu. Kupuję je od 4-5lat, bo to jedyne słuchawki, od których nie bolą mnie uszy, a podróżowanie transportem zbiorowym bez muzyki to dla mnie koszmar...
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Wysłany: Czw 15 Gru, 2011 14:30
Rosemary, mój chłop ma takie Creativy i bardzo je sobie chwali, a słucha właśnie metalu. Teraz nie ma go w domu, ale jak wróci to wypytam go o nie i coś więcej Ci napiszę.
Generalnie polecam słuchawki Koss, najlepsze jakie mogą być.
Sennheiser to dobra firma jednak ceny mają zdecydowanie za wysokie i sądzę, że nieadekwatne niekiedy do jakości poszczególnych modeli.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Fantastyczna firma. Ja mam swoje takie ze środka stawki (kosztowały gdzieś koło 50 zł) i są ze mną już ze 4 lata i dźwięk w nich piękny, jak na początku.
I nikt nie słyszy czego słucham A czego słucham, to wiesz i brzmi w nich fantastycznie.
Just another girl left in tears.
ja za swoje tez nie płaciłam ok 50 i te w eko-paczce tez na pewno po ok. tyle stoja w necie, bo brat ostatnio kupował w jakims sklepie.
Wiek: 18 Dołączyła: 23 Maj 2011 Posty: 232 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw 15 Gru, 2011 19:26
Rosemary, to i ja Ci polecę creative i sony też są dobre... za creative mogłabym dać większą sumę, ale wiem, że warto a cenię sobie duuużo basu i żeby ładnie brzmiał w uszach
Ej hej hej! Jak mają być tłumiące to ja bym jednak poszła w takie:
http://allegro.pl/sluchaw...2000324205.html
Mam , ale tu jakaś dzika cena, kupiłam za połowę tej z aukcji w sklepie
Ewentualnie jakieś niższe cenowo, ale nauszne, bo douszne niszczą jednak bardziej słuch. Używam w pracy, świetnie tłumią zgiełk biurowy, a słucham na minimalnej głośności, szkoda mi uszu na te douszne.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
To ja podbijam temat - pragnę kupić dobry odtwarzacz, za rozsądną cenę (tak do 300 zł) i żeby jeszcze miał ze 4 GB pamięci. Mój stary firmy krzak zaginął i nie mogę go odnaleźć, a tak mi dobrze służył... No i dziwnie mi tak, ja mi nic w uszach nie szumi. Ktoś coś poleca nowego?
Just another girl left in tears.
Ja posiadam CREATIVE ZEN STYLE M300 4 GB akurat bardzo sobie chwalę. Mały, fajny. Bawił się wiele razy z kotami, spadał na podłogę i działa, zdarzyło mu się trochę z piwem zetknąć, ale dał radę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum