Od rana zjadłam serek homogenizowany.... przychodzi do mnie koleżanka, coś ugotujemy, zupa zawsze mi lepiej 'wchodzi" eeee czemu ja jestem taka durna, powinnam mieć wszystko w D i się nie przejmować.....
Oj dziewczyny. Ja jestem cieniem człowieka już przez tą cholerną psychikę. "Robi mi się słabo" 10 razy na dzień :/
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Ciągle pytam sama siebie, dlaczego jestem niewolnikiem własnej psychiki? Dlaczego nie umiem sobie z tym poradzić, mimo, że wiem, że za wszystko jest odpowiedzialna psycha.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum