Ja od 2003r mam orange mix i jestem zadowolona, głownie pisze do orange wiec mam pakiet 1500sms, do jednej osoby minuta za 6gr wiec to tez fajne bo ja wlasnie glownie do faceta (byłego) dzwonie (dzwoniłam), a jak do kogos to juz gorzej bo i w sieci i poza bodajże 76gr/min, standardowo sms do wszystkich za 20gr, nie ma źle.
No teraz mój prawie facet w Londynie i ma tamtejszą sieć wiec stawki masakra- 60gr sms i 2.7 minuta...
BTW znacie jakaś bramkę do UK? (ja coś nie umiem przez google znaleźć nic, noo)
Ja mam Heyah i jestem zadowolona. Ostatnio miałam problem bo nagle, mimo kasy na koncie, nie mogłam wysyłać smsów i mmsów. Zadzwoniłam i miła pani mi powiedziała, że wina po ich stronie leży, że system sam wyłącza użytkownikom usługę, bla bla i przeprosiła za problemy, włączyła mi usługę spowrotem i jeszcze oddała złotówkę za rozmowę [rozmowa trwała 25 sekund].
W lipcu kończy mi się umowa z Erą. Od marca (!) dostawałem SMS'y, że została dla mnie przygotowana specjalna oferta. Tydzień temu dostałem list z ofertą, a 2 dni temu dzwonił Pan z biura obsługi i przedstawił mi oferte z możliwymi telefonami.
Dziś poszedłem do punktu i skończyło się na 30 zł za 120 min, a jak wróciłem do domu to znowu dzonił BOK i pytał czy mam jakieś pytania oO
Nie no, sieci to ja nie zmieni
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
O toto! To jest wlasnie plus abonamentu w Erze: dbaja o klienta. Owszem wszystkie sieci "dbaja" jak jest koniec umowy, ale po tym co chlopu "proponowali" Orange, a po tym jak sie staraja o mnie, brata czy tate widze jak to wygladac powinno.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Dodam jeszcze, że do tej pory miałem za 25 zł 40 minut w abonamencie i dodatkowo przez rok 100 minut do Ery i na stacjonarne za 10 zł.
Brałem oferte bez telefonu, bo telefon mam. Niższy abonament był za 25 zł, ale tylko 70 minut.
Dodatkowo Era ma bardzo fajne pakiety w stylu wieczory i weekendy po 200 minut za 15 zł czy wieczory za 10 zł. Niestety tylko do Ery, Heyah i na stacjonarne.
Do Play połączenia za 72gr.
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
andziula [Usunięty]
Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008 17:09
dobra jest teraz oferta plusa "ważny telefon". fakt, dla specyficznej grupy osób (ja się nie zaliczam), bo płacących od 150 zł abonamentu wzwyż, ale mają tam strasznie duzo bajerów typu tanie telefony jak lg prada, motorola v8 czy nokia n95 8bg, do tego przy tym najniższym abonamencie 300min plus 500 do plusa, zniżkę na iplusa, pakiety po dyszce z 300min, 500 w wieczory i weekendy, 1000 z pięcioma numerami i jeszcze jeden numer bez limitu i jakiś bezpośrdnie połączenia z konsultantem (jakby osobisty numer). cuda niewidy normalnie. wiem, bo byłam jak brat sie decydował.
ja tam w sumie nie narzekam, mam 55 zł abonament i jeszcze ani razu nie wykorzystałam całego a minuty mi przechodzą.
Ja wczoraj przedłużyłam umowę w Erze i jak zwykle jestem zadowolona, bo dostałam to co chciałam Taryfa Nowy PB 120 z rabatem na cały czas trwania umowy (super, że te 120 netto, które w tej taryfie dają to jest pakiet kwotowy do dowolnego wykorzystania, a nie ściśle określone minuty/SMSy itp) + Blueconnect 500MB + 10 darmowych numerów na stacjonarne i do Ery + telefon LG Viewty
Jeju, na prawdę nie wyobrażam sobie przechodzić do innego operatora
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Kupiłem dzisiaj do testów dwa startery: Mobilkinga i Orange Free.
Mobilking za obojętnie jaką kwotę doładowania przedłuża ważność karty o 3 miesiace. Tak więc można co 3 miesiące doładowywać za 10 zł
Orange Free to 65MB za 20 zł, potem doładowania np. za 25 zł daje 81MB i 1 miesiąc ważności. Nie można ponoć dzwonić z tego i wysyłać smsów Potestuje i zobacze.
Mobilking powiadasz? A dzwonili już do ciebie z pytaniem czy chcesz dostawać MMSy ze zdjęciami gólych panieniek? Bo do kumpla z pracy dzwonili (i to jak jechałam z nim samochode na wyjeździe służbowym, ale ubaw był)
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Orange Free w centrum miasta średnio. iPlus od razu łapał UMTS a Orange ledwo GPRS na 3/5 kresek. Potem złapał UMTS na jedną kreskę.
Niedługo zobacze jak się sprawuje na zadupiach ten Orange Free.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum