W dodatku dziewczyna bezczelnie pyta dlaczego się nie decyduje się na ofertę. Wiem, że oni tylko regułki powtarzają ale bez przesady.
o tak!! Nie dość, że za sam ton jej głosu zdzieliłabym ją w twarz, to usilnie próbowała mnie namówić na ofertę 90min "Ale pani przekracza abonament". To już wole dzwoniących z TPSA - są grzeczniejsi.
W innych sieciach nie jest niestety lepiej Co ciekawe do rodziców na Plusa co parę dni wydzwaniają z... Play! Z ich ofertą :/
Może operatorzy zamykają rok i chcą pozyskać jak najwiecej aktywacji? Bo u wszystkich teraz jest wzmożone wciskanie nowych aktywacji :/
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Pytanie do tych którzy mają w Erze na abonament. Czy jak dzwonicie czy piszecie smsy do playa to zamiera Wam kasę z kwoty abonamentu czy nalicza dodatkowe koszty poza abonamentem?
misia, mam abonament 140min: 1) 70 min wymienne na sms, a jak to sie skonczy to jeszcze 2) 70min. W 1) normalnie wliczają, w 2) nie, każde smsy naliczają dodatkowo i telefony do Play też
Mam prośbę do tych, którzy mają podpisaną umowę z orange w mixie albo abonamencie. Możecie spojrzeć w swoje umowy i napisać mi czy jest w niej jakaś wzmianka o okresie wypowiedzenia bądź przedłużenia umowy?
Umowa kończy mi się 6 listopada, a ja mam umowę na drugim mieszkaniu
Wiecie co? Chyba pokocham orange Wydzwaniali do mnie już od czerwca żeby zapoznała się z ofertą przedłużenia umowy. Dzisiaj zebrałam się w sobie bo kończy mi się 5 listopada i zawitałam do nich.
Powiem Wam, że podpisałam umowę na super warunkach, jeszcze lepszych niż bym zamawiała przez internet.
Telefon dostałam od razu, a rozliczenie dopiero potem dostanę.
Dostałam Nokie C3 za 49zł w MIXIE (!) miesięcznie 39zł na 24 miesiące + darmowe rozmowy z dwoma numerami + dodatkowo 100MB miesięcznie przez cały okres trwania umowy
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 284 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010 22:11
ja właśnie zwiałam z plusa do play
warunki dostałam lepsze niż w plusie,a do tego za zmianę sieci przez pierwsze 3 miesiące płacę tylko połowę abonamentu.
da się w orange abonament wyłączyć pocztę głosową ?? bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę, a wkurza mnie ona niesamowicie, wystarczy, że ktoś zadzwoni, się nie nagra, to będzie wydzwaniać do tej pory, aż się nie odbierze, help me
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Obiło mi sie o uszy, ze w tym roku ceny do wszystkich operatorów maja byc zrównane, ze nie będą mogli brać więcej za połączenia do play.
Wiecie coś na ten temat?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum