no ja własnie ni moge nic trafic, a wiele osób mi o tym mowiło.
Wiem, ze ta "ustawowa" róznica się zmniejszała co roku, ale inni operatorzy nadal utrzymywali wyzsze stawki.
No i w tym roku mialo się to zmienic i nie wiem gdzie tego szukac nawet :/
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
no właśnie, bo okazało się, ze asymetria stawek mtr jest niezgodna z jakimiś unijnymi przepisami. Ale w niecie mam tylko zeszłoroczne artykuły, jeszcze z Erą
no nic - dzieki!
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
jak ja się cieszę, że moje artykuły i moje nazwisko nie będą widniały na stronie srorendża. Tak samo się cieszę, że M. tam nie pracuje już, bo życie stało się piękniejsze.
Mam więcej smaczków o tej cudownej telefonii i żałuję, że pewnych rzeczy nie nagrałam, bo poszłoby w eter. Rzeczy, które dzieją się w zarządzie i biznesie to jakaś sodoma.
My daliśmy im się naciąć jak dzieci- znaczy chłop- chciał przenieść nr z Play na kartę na Orange na kartę. Pani w salonie "Nie da się! Minimum mix!" to wziął. Wczoraj latał po str orange a tam co? Ależ oczywiście, można przenieść nr z karty na kartę. Uje tympe
A ja ostatnio znowu nienawidzę T-Mobile. Nie mam możliwości przedłużenia umowy bez telefonu, a nie chce kupować tel za ich bandyckie (sic!) opłaty. Za iphone czy BB miałabym zapłacić tyle co u oficjalnego sprzedawcy i jeszcze go spłacać z abonamentem. Chyba wypowiem im umowę, może wówczas coś zaproponują, jeśli nie przeniosę numer na cokolwiek na kartę puki nie będzie fajnej oferty...
magribi, ja na dwóch numerach mogę wziąć umowę bez telefonu a na jednym nie.
Chociaż i tak chyba do nich zadzwonie albo się przejdę, trzy razy kuriera przyjmować znając ich super systemy to mi się nie chce.
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum