Ja z kolei z powodu zapalenia musiałam zmienić soczewki miesięczne na jednodniowe, dostałam Dailies Ciba Vision i są strasznie duże w porównaniu z moimi poprzednimi soczewkami. I bardzo głębokie. Nie mogę się przyzwyczaić
miałam tak dwa razy - raz przypadkowo miałam okulary w torebce a drugi mąż mi musiał przywieźć do pracy....
Dużą krótkowzroczność i astygmatyzm, nie wiem ile dokładnie teraz. Astygmatyzn chyba 2,5 i 2,75, ale nie jestem pewna, a co do krótkowzroczności - nie wiem, chyba w granicach -8.
I AM in shape. Round IS a shape!
m-s, o rany, wspolczuje takiej masakrycznej wady! i astygmatyzmu tez.. a ja narzekam na swoje -3,5 chociaz to jest tez duzy dyskomfort. cale szczescie ze nie mam problemow z soczewkami.
Czarownica, łomatkokochano, nie wpadłam na to. To chyba głównie zaćma... Nie wiem, pogadam z lekarzem przy następnej wizycie Dzięki za tip. Pokładam też spore nadzieje we wszczepianiu komórek embrionalnych, ale to w odległej przyszłości zapewne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum